Prima pagină » Cancan » Cum arată Adriana Iliescu la optzeci și cinci de ani. A îmbătrânit vizibil, dar e foarte cochetă, rujată și aranjată

Cum arată Adriana Iliescu la optzeci și cinci de ani. A îmbătrânit vizibil, dar e foarte cochetă, rujată și aranjată

10 oct. 2023, 13:03,
în Cancan

Cea mai bătrână mamă din România a fost surprinsă de paparazzi în Bușteni, iar lumea a rămas uimită de cum arată Adriana Iliescu la optzeci și cinci de ani. Eliza alături de mama sa au profitat de ultimele zile din vacanța studențească și au mers într-un din cele mai frumoase stațiuni de pe Valea Prahovei.

Acestea au fost surprinse de turiști la plimbare prin Bușteni.

Paparazzi au fotografiat-o pe cea mai în vârstă mamă din România în stațiune, iar aspectul Adrianei Iliescu la vârsta de optzeci și cinci de ani a uimit pe toată lumea.

Cum arată Adriana Iliescu la optzeci și cinci de ani

Adriana Iliescu și Eliza au optat să-și petreacă la sfârșitul lunii, probabil pentru că în această perioadă de vacanță în septembrie, temperaturile nu mai sunt atât de înalte. Eliza a dorit să se bucure de aerul curat înainte de a începe cursurile facultătții.

Cele două au fost văzute plimbându-se împreună, iar tânăra de 19 ani a avut grijă să nu-și piardă mama din vedere nici secundă.

Din imaginile prezentate, se poate observa că Adriana Iliescu este îmbrăcată într-un mod colorat și poartă un colier cu mărgele în jurul gâtului. În schimb, Eliza a optat pentru o ținută mai confortabilă, purtând blugi, un tricou și o cămașă, asortate. cu o pereche de adidași.

Eliza Iliescu are un parcurs academic strălucitor

Adriana Iliescu a fost profesoară universitară de literatura română, iar de-a lungul anilor a publicat mai multe povești pentru copii. În tinerețe, aceasta s-a căsătorit încă de la o vârstă fragedă și chiar a rămas gravidă. Din păcate, anumite problemele medicale au determinat-o să renunțe la sarcină, deoarece copilul ar fi putut avea malformații grave. Mai mult, ea a și familia ei au suferit de TBC, o boală care se trata cu greu în acea perioadă.

Eliza Iliescu a demonstrat că este o elevă dedicată și talentată încă de la examenul de Bacalaureat, obținând rezultate remarcabile. Aceste performanțe excepționale i-au deschis ușa către prima opțiune pe care și-a dorit-o, Facultatea de Litere a Universității București.

Tânăra și-a exprimat entuziasmul și bucuria față de această oportunitate, exprimându-și, de asemenea, dorința de a deveni o studentă de succes și de a se implica activ în activitatea academică.

Eliza a dezvăluit că a luat exemplul mamei sale și a optat pentru această facultate de prestigiu în cadrul unei universități de top din București. Ea este determinată să-și urmeze pasiunea pentru limba română și engleză și să devină o profesoară dedicată și inspirațională pentru elevii viitori.

Recent, paparazzi au fotografiat-o pe cea mai în vârstă mamă din România în stațiune, iar modul cum arată Adrianei Iliescu la vârsta de optzeci și cinci de ani a uimit pe toată lumea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *