Prima pagină » Cancan » Cum arată adolescenta cu cele mai lungi picioare din lume. Fata a intrat în Cartea Recordurilor

Cum arată adolescenta cu cele mai lungi picioare din lume. Fata a intrat în Cartea Recordurilor

12 oct. 2020, 10:54,
în Cancan

O adolescentă din Statele Unite este persoana cu cele mai lungi picioare din lume. La doar 17 ani, tânăra are deja 208 cm înălţime şi spera la o carieră în industria modei.

O adolescentă din SUA a intrat în Cartea Recordurilor cu cele mai lungi picioare din lume. Surprinzător e că tânăra are doar 17 ani.

O adolescentă din SUA are cele mai lungi picioare din lume

La numai 17 ani, tânăra are deja 208 cm înălţime, lucru care o face să spere la o carieră de succes în industria modei. Tânăra a recunoscut că nu îi este uşor să aibă picioarele atât de lungi, fiindu-i greu să intre pe uşile din casă, să urce în maşină sau să îşi găsească haine potrivite.

Piciorul ei stâng măsoară 134 de cm, în timp ce dreptul este mai puţin mai lung.

„Eu am cele mai lungi picioare din lume. Când merg la cumpărături după haine nu găsesc niciodată ceva care să-mi vină. Nu îmi pasă ce gândesc oamenii despre mine şi din acel moment nu am mai fost afectată de nimic”, a spus Maci Currin.

Adolescenta le-a transmis tuturor celor care au atribute fizice neobişnuite să nu se ascundă, ci să se bucure de calităţile cu care au fost înzestraţi.

Cum poţi scăpa de bătăturile de la picioare cu aceste simple reţete

Iată cum scapi imediat de bătăturile de la picioare cu aceste două reţete cu care mergi la sigur.

Bătături (strat cornos de piele) pe tălpi

– Apă
– 1/2 de lămâie
– lei de migdale dulci

Stratul cornos care se formează de-a lungul timpului, pe tălpi, mai ales pe călcâie, este cât se poate de natural.

Ceea ce nu înseamnă că nu trebuie îndepărtat. Este vorba de o problemă estetică, dar şi de confort sau igienă.

Primul lucru pe care trebuie să-l faceţi este o baie la picioare, clasică, cu apă foarte caldă, urmată imediat de o „răzuire” cu piatra ponce. În final, treceţi peste piele miezul unei jumătăţi de lămâie şi masaţi apoi locul, uşor, cu ulei de migdale dulci.

Bătături la picioare

– Apa – 15 ml
– Zeamă de lămâie – 15 ml
– Aspirină efervescenta – 6 tablete

Bătăturile nu trebuie, în niciun caz, tratate cu uşurinţă, ci trebuie tratate repede şi în condiţii igienice, pentru a evita eventuale probleme ulterioare. Unul din cele mai eficiente moduri de tratament este cel cu ajutorul unei paste preparate din 15 ml de apă, aceeaşi cantitate de zeamă de lămâie şi 6 tablete de aspirină efervescenta.

Aplicaţi imediat pasta pe zonele de tratat şi inveliti-le apoi cu o folie de plastic şi cu un prosop încălzit. Lăsaţi să acţioneze circa 20 de minute, apoi îndepărtaţi prosopul şi folia. În final, nu va rămâne decât să frecaţi bătăturile cu o piatră ponce.

Recomandare

Pentru a evita formarea bătăturilor, este recomandabil să purtaţi pantofi ceva mai largi, cu tocuri joase.

Cum să ai mereu cele mai frumoase picioare

Ştiai că picioarele au un sfert din toate oasele corpului şi duc mai mult de jumătate din greutatea ta, iar într-un an mergi pe propriile tale picioare circa 1.000 de kilometri? Asta dacă faci mişcare şi respecţi regula celor 30 de minute de mişcare zilnică… În plus, medicii spun că starea picioarelor tale se vede pe faţa ta şi că durerea de picioare te îmbătrâneşte.

Ghidul picioarelor frumoase înseamnă o sumă de reguli pe care trebuie să le respecţi pentru a menţine sănătatea picioarelor tale, deoarece picioarele sănătoase sunt şi frumoase!

Crampele picioarelor

Sunt spasme care fac degetele picioarelor să se curbeze şi să se blocheze. Crampele sunt uneori foarte durerose şi afectează foarte multe femei. Cauza acestei probleme sta în lipsa unei bune hidratări. Bea constant mai multă apă, mai ales în zilele în care eşti mai activă decât în mod normal. Acumularea de acid lactic blochează activitatea normală a fibrelor musculare şi duce la apariţia crampelor.

Negii plantari

Seamănă cu bătăturile, dar nu sunt bătături. Negii plantari sunt efectul unei infecţii virale. O serie de analize pot identifica natura infecţiei. Există tratamente pentru vindecarea acestora, pe care este bine să le urmezi, iar acesta este un sfat de care trebuie să ţii cont dacă vrei să ai picioare frumoase.

Citiţi mai multe despre picioarele frumoase aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *