Prima pagină » Cancan » Cum arată acum Virgil Ianțu după ce s-a infectat cu COVID-19

Cum arată acum Virgil Ianțu după ce s-a infectat cu COVID-19

14 oct. 2020, 13:18,
în Cancan

Cum arată acum Virgil Ianțu, după ce prezentatorul a anunțat că a contractat noul coronavirus. Din fericire, acesta a făcut o formă ușoară a bolii și se simte bine. Vedeta TV și-a anunțat fanii că a fost atent cu normele de protecție și de igienă.

Vestea că Virgil Ianțu s-a infectat cu COVID-19 a făcut înconjurul internetului. Astfel, prezentatorul TV a fost testat la Spitalul Monza, unde s-a confirmat că a contractat noul coronavirus. Apoi, acesta s-a izolat în casă timp de două săptămâni.

Cum arată acum Virgil Ianțu

Faptul că Virgil Ianțu a contactat COVID-19 a fost anunțat și printr-un comunicat al Televiziunii Naționale. În acesta se preciza că „din fericire, Virgil Ianțu a făcut o formă uşoară a bolii, se simte bine şi spune că va trece cu bine peste această încercare”.

Fosta vedetă de la Prima TV a postat anunțul pe contul său oficial de Facebook, alături de o poză cu medicii de la Spitalul Monza. Fostul prezentator de la „Vrei să fii Miliardar” și „Copiii spun lucruri trăznite” i-a asigurat pe următorii săi că a fost mereu precaut și a urmat cu strictețe normele de igienă, însă a avut neșansa de a contacta virusul problematic.

Această poză e făcută astăzi și poate vă surprinde. Da, deși am fost extrem de atent cu protecția și cu normele de igienă, am contactat Covid. Din fericire, am o formă ușoară și voi trece peste asta cu bine. Vreau să le mulțumesc celor de la Spitalul Monza și acestei echipe de la Spitalul Mobil Chitila pentru efortul pe care îl fac în fiecare zi pentru noi toții. A fost o experiență care m-a făcut să îi apreciez și mai mult pe cei care în fiecare zi se expun pentru a ne face pe noi bine. Pe voi vă rog doar să nu lăsați garda jos și să vă protejați cât puteți, purtând masca și exagerând cu igiena. Asta pentru voi și pentru cei dragi vouă. Vă doresc sănătate, iar mie îmi doresc negativare rapidă!”, a scris Virgil Ianțu pe pagina sa de oficială Facebook.

Prima imagine cu Virgil Ianțu după ce și-a revenit

Au trecut deja cele două săptămâni și totul s-a terminat cu bine. După prima imagine cu Virgil Ianțu după ce s-a infectat cu COVID urmează fotografia care îl arată pe moderator zâmbind, în inimitatea casei sale. Virgil Ianțu a postat pe contul său de oficial de Facebook un comentariu și o poză post-izolare. Este vizibil schimbat, dar se pare că tot răul ar fi trecut.

Astăzi e ultima zi de izolare. Zilele următoare o să vă povestesc despre experiența personală în relația cu Covid, despre felurile în care ne poate afecta acest virus, pe noi toți. #behealthy #life”, a scris vedeta pe pagina sa de facebook.

Fanii s-au grăbit să-l felicite și să-i ureze multă sănătate și l-au rugat să îi țină la curent cu starea sa de sănătate și să aibă multă grijă de el, pe mai departe. Așadar, la cum arată acum Virgil Ianțu, temuta boală nu pare să-l fi afectat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *