Prima pagină » Radio » Actualitate » Cum arată acum Tibi Dumitrescu, primul soț al Anamariei Prodan. S-a recăsătorit și are încă o fiică

Cum arată acum Tibi Dumitrescu, primul soț al Anamariei Prodan. S-a recăsătorit și are încă o fiică

19 sept. 2023, 15:33,
în Radio

Tibi Dumitrescu a fost primul soț al Anamariei Prodan, în mariajul celor doi, care a durat aproape 10 ani, născându-se cele două fiice. Impresara și baschetbalistul s-au cunoscut în 1998 la discoteca Vox Maris din Capitală. În cele din urmă, Tibi Dumitrescu s-a despărțit de Anamaria Prodan, dar au rămas în relații foarte bune.

Anamaria Prodan și fostul baschetbalist Tibi Dumitrescu au fost căsătoriți timp de aproape 10 ani, din 1998 până în 2007. Fostul soț al impresarei era un om introvertit, foarte liniștit, care ura publicitatea și nu s-a putut adapta vieții pe care și-o dorea soția lui.

„Eu îmi doream să fiu în lumina reflectoarelor, el nu. L-am înțeles și am pus capăt căsniciei”, a povestit Anamaria Prodan.

Cum arată acum Tibi Dumitrescu, primul soț al Anamariei Prodan

Deși au trecut mulți ani de la divorț, fostul cuplu a rămas în relații foarte bune. Atât Anamaria, cât și Tibi s-au recăsătorit ulterior, chiar dacă mariajul ei cu fotbalistul devenit antrenor, Laurențiu Reghecampf, s-a soldat cu un eșec răsunător, Anamaria încă speră că va întâlni marea dragoste.

Interesant este că cei doi, Anamaria și Laurențiu, mai formaseră un cuplu în anul 1997, înainte ca vedeta să se căsătorească cu Tibi Dumitrescu. Din al doilea mariaj, Anamaria Prodan are un fiu, Laurențiu Reghecampf Junior sau Bebeto, în vârstă de 15 ani.

„Ne-am cunoscut în 1998, în discoteca Vox Maris din Bucureşti. Ea a făcut primul pas şi într-o săptămână am devenit un cuplu. Ne-am continuat povestea de dragoste în America, unde ea trebuia să ajungă ca ziaristă la un turneu de tenis. Eu urma să mă întorc la colegiul din New Jersey unde jucam baschet”, a mărturisit Tibi Dumitrescu în urmă cu ceva timp.

Tibi și Anamaria s-au căsătorit pe 1 septembrie 1998, în statul Pennsylvania, SUA, bărbatul având cetățenie americană. Impresara s-a mutat cu baschetbalistul în New Jersey, acesta jucând în acea perioadă la colegiul Montclair State University.

Anamaria Prodan și Tibi Dumitrescu au două fiice

Povestea de iubire dintre Anamaria Prodan şi Tibi Dumitrescu a durat puțin peste nouă ani. Împreună, cuplul are două fiice, Rebecca, în vârstă de 24 de ani, și Sarah, în vârstă de 23 de ani. Sarah Dumitrescu a debutat pe 1 noiembrie 2019 în baschetul de colegiu din America, în liga profesionistă americană de baschet. În prezent este în căutarea unei noi echipe, însă face parte din lotul feminin al reprezentativei României.

Cât despre fiica cea mare, Rebecca, a studiat la Milano, Italia. Visul ei este să conducă un business de modă. În prezent, Rebecca s-a mutat la Los Angeles, unde își urmărește visul de a deveni designer vestimentar.

Tibi Dumitrescu s-a recăsătorit

Din actualul mariaj, cu Irina, Tibi Dumitrescu mai are o fetiță, pe nume Celia. Dar chiar dacă s-a despărțit de Anamaria Prodan, cei doi au rămas în relații foarte bune, de dragul fiicelor.

„Noi suntem foarte buni prieteni. Fostul meu soț este cel mai bun prieten al nostru. Actuala lui soție este un om incredibil, din toate punctele de vedere. Ieșim toți la masă, petrecem toate sărbătorile împreună.

Facem glume de genul «bine că te-am lăsat». Eu l-am lăsat pe el, un om minunat, nu am ce să îi reproșez. Ne-am pierdut pe drum, cu meseria. Am început să ne iubim ca frații”, mărturisea Anamaria Prodan cu ceva timp în urmă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *