Prima pagină » Cancan » Cum arată acum Radu Mazăre Jr.? De la tânărul neliniștit și dornic de distracție, la un anteprenor responsabil și de succes

Cum arată acum Radu Mazăre Jr.? De la tânărul neliniștit și dornic de distracție, la un anteprenor responsabil și de succes

06 sept. 2024, 12:35,
Cezar Bulgaru în Cancan

Deși nu a mai apărut de multă vreme în presă internauții au rămas uimiți de cum arată acum Radu Mazăre Jr., după o postare din mediul online.

Radu Mazăre Jr. a refuzat să trăiască în umbra tatălui său și, dimpotrivă, a luptat pentru a-și clădi o carieră de succes. Fiul fostului primar al Constanței a evoluat semnificativ și a devenit un antreprenor foarte responsabil, dedicat muncii pentru a-și atinge obiectivele și a-și realiza visurile.

Cum arată acum Radu Mazăre Jr.?

Este clar că Radu Mazăre are motive de mândrie, deoarece fiul său îi calcă pe urme în domeniul afacerilor. Dacă în trecut era cunoscut mai mult pentru viața de petreceri și distracție, acum Radu Mazăre Jr. s-a transformat într-un om de afaceri de succes și un antreprenor dedicat și implicat în proiectele sale.

În plus, el a ales să își păstreze viața privată departe de atenția publicului. A declarat pe rețelele de socializare că nu dorește să facă publice astfel de aspecte, preferând să se concentreze pe discuții legate de cariera sa și de proiectele sale din domeniul imobiliar.

Într-o postare recentă, un utilizator a remarcat cu surprindere asemănarea evidentă dintre el și tatăl său, fostul primar al Constanței. Acesta i-a lăsat și un comentariu ironic, la care Radu Mazăre Jr. a răspuns fără ezitare.

„Din păcate lucrul ăsta n-o să-l vezi pentru că viața privată o țin doar pentru mine. Ce mă vezi tu că postez o fac doar pentru a promova turismul și litoralul și stațiunea Mamaia și desigur, zona de imobiliare pe care eu o fac și aici și în București. (…)”, a fost o parte din mesajul transmis de fiul lui Radu Mazăre în cadrul unui videoclip postat pe platforma TikTok.

Radu Mazăre se angajează după ce a ieșit din pușcărie!

Radu Mazăre este determinat să își înceapă o viață nouă după eliberarea din închisoare. Fostul primar al Constanței a depus în instanță o ofertă de angajare din partea unei mari companii turistice din Grecia. Concret, el va ocupa poziția de consultant în dezvoltare turistică, o funcție pe care a mai deținut-o și în trecut.

În plus, se pare că fostul primar s-a pregătit încă din închisoare, urmând un curs de îngrijitor spații verzi. Radu Mazăre recunoaște că poate părea neobișnuit pentru cineva cu studii superioare, dar a dorit să învețe ceva nou în acest domeniu.

„Deși pare puțin straniu, la prima vedere pentru un om cu studii superioare să urmeze un astfel de curs, însă orice dezvoltare turistică trebuie făcută astăzi în armonie cu natura, așa că am dorit să cunosc elementele de bază în creșterea și cultivarea plantelor și îngrijirea spațiilor verzi.

Pentru mine, este prea târziu să mai fiu inginer naval, meseria mea de bază”, a spus Radu Mazăre în faţa magistraţilor, potrivit  Fanatik.ro.

Recent, internauții au rămas uimit de cum arată acum Radu Mazăre Jr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`