Prima pagină » Cultural » Mozaic muzical » Cum arată acum prima soție a lui Cătălin Crișan! Lucia Bubulac i-a dăruit doi copii artistului

Cum arată acum prima soție a lui Cătălin Crișan! Lucia Bubulac i-a dăruit doi copii artistului

24 mai 2022, 10:31,
în Cultural
a:3:{s:7:"site_id";i:3;s:6:"old_id";i:79844;s:8:"site_url";s:15:"cultural.bzi.ro";}

Lucia Bubulac, prima sotie a lui Catalin Crisan, arata spectaculos la 56 de ani. Artistul si Lucia s-au despartit in 2009, dupa 20 de ani de relatie. Din mariajul lor au rezultat doi copii, Daria si Raris.

Cum arata acum prima sotie a lui Catalin Crisan

La 56 de ani, Lucia este la fel de delicata, eleganta si zambitoare ca intotdeauna. Fosta sotie a lui Catalin Crisan este de profesie medic si isi dedica mare parte din timp celor doi copii pe care ii are din casnicia cu solistul de muzica usoara.

Fosta sotie a lui Catalin Crisan a avut succes si ca interpreta de muzica usoara. S-a lansat pe piata muzicala in anul 1999, cand a scos primul ei album intitulat „Lacrimi pe nisip”.

Unele dintre cele mai apreciate melodii ale ei au fost  „Seara de seara” si „Nu te mai las sa pleci”. Dupa separarea de Catalin Crisan, Lucia Bubulac recunostea ca a suferit, dar ca a fost motivata sa mearga mai departe de cei doi copii ai sai.

„As fi ingrata sa nu recunosc ca am suferit, dar am luat acest eveniment ca pe o provocare a vietii si am fost foarte motivata avandu-i alaturi pe Raris si Daria. Ei mi-au dat putere si incredere ca impreuna sa putem merge mai departe”, spunea Lucia Bubulac dupa separarea de Catalin Crisan.

La doi ani de la divort, Catalin si-a refacut viata. La sfarsitul anului 2010, artistul s-a recasatorit cu medicul dermatolog Ioana Alina Cupsa (41 ani). Ceremonia religioasa a avut loc in vara anului 2011. In decembrie 2012, Alina l-a facut din nou tata pe artist, aducand pe lume o fetita, Lara Maria. In 2013, cuplul a divortat.

In urma cu un an, Catalin a dezvaluit indentitatea actualei sale iubite, Monica. Cei doi au participat impreuna la un eveniment monden. Despre casatorie, artistul marturisea: „Am spus ca ma insor exact pe 6 februarie, cand voi implini 70 de ani, daca o mai fi langa mine. Ca atunci oricum nu ma mai ia nimeni”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
10 august 2024
10 august 2024