Prima pagină » Cancan » Cum arată acum Nikita la mai bine de 15 ani de când a părăsit România. Cu ce se ocupă în Spania

Cum arată acum Nikita la mai bine de 15 ani de când a părăsit România. Cu ce se ocupă în Spania

12 oct. 2020, 12:37,
în Cancan

După ce a părăsit România în urmă cu 15 ani şi s-a mutat în Spania, puţini mai ştiu cum arată acum Nikita, „femeia cu suflet de bărbat”. Ajunsă la vârsta de 46 de ani, Nikita sta în Malaga şi duce o viaţă liniştită. Aceasta se întreţine din banii pe care i-a câştigat la loteria spaniolă în urca cu ceva ani.

Cum arată acum Nikita

La peste un deceniu şi jumătate de când a plecat din România, Nikita a vorbit despre trecutul pe care l-a lăsat în urmă.

Aflată în Spania, la Malaga, Nikita are acum 46 de ani şi spune că duce o viaţă liniştită. Fosta vedetă TV are două fete şi trăieşte de pe urmă câştigului de la loterie de acum câţiva ani.

Nikita a vorbit, pentru vlogul Sora 13, despre meciul de box la care a luat parte în urmă cu mulţi ani: „Eu am inventat faza aia cu sicriul. Aveam nevoie de bani. Şi cu Savarina, cu boxul, tot eu am inventat. Trebuie să recunosc. Am avut nevoie de bani pentru că mi-am luat casa pe Unirii. Eu am locuit acolo şi dacă am avut nişte bani puşi deoparte, de pe cărţile pe care le-am vândut, am zis să cumpăr apartamentul. Dar mai aveam nevoie de bani, vreo 300.000 lei. Şi-am inventat şi eu sicriul, am inventat că am murit, am inventat boxul cu Savarina, acolo mi s-au dat cei mai mulţi bani de la Pro TV. Am aruncat prosopul, am ridicat lumea în picioare şi am plecat. Spune lumea că am mâncat bătaie. N-am mâncat nici o bătaie, vedeţi-vă de treaba voastră. Am prins-o în tramvai şi am călcat-o în picioare, am dat-o cu capul numai de la bară de la tramvai, de taxatorul de bilete”.

Nikita a făcut infarct acum un an

În 2019, Nikita a povestit că i s-a făcut rău, iar timp de trei ore a fost inconştientă.

La faţa locului au ajuns ambulanţa şi poliţia, iar Mihaela Ispas a ajuns de urgenţă la spital. Într-un mesaj postat pe pagina da de socializare, Nikita susţine că a suferit un infarct, iar dacă nu erau iubitul şi colegii săi în apropiere, nu ştie ce s-ar fi întâmplat cu ea.

„Dacă nu ajungeau Salvarea şi Poliţia acasă la mine, astăzi nu mai existăm. Vă spun sincer. Mulţumesc Bunului Dumnezeu că e acolo unde ai nevoie. Mulţumesc iubitului meu, cât şi colegilor care au avut grijă de copii, în timp eu nu mai ştiam de mine trei ore”, a scris Nikita pe Facebook, potrivit spynews.ro.

După ce s-a mutat în Spania, Nikita a născut două fetiţe, de care este extrem de mândră. În ultimii ani, aceasta a preferat să îşi ţină viaţa privată departe de ochii curioşilor.

Nikita din România, cândva celebră, acum anonimă

A devenit tinta glumelor şi a protagonizat momente antologice în divertismentul românesc. Nikita nu avea teamă de nimeni şi se luă la harţă cu toată lumea, ba chiar îi ameninţa cu bătaia. Punctul culminant al ”carierei” sale de vedetă de televiziune a fost atins în emisiunea „Povestiri de noapte”, unde îmbrăcată extrem de sumar, făcea baie în cadă, în direct.

Într-o altă emisiune ulterioară, aceasta dânsă şi cânta unul din hit-urile sale stârnind hohote de râs. Nikita a fost, pe lângă un personaj comic care ridică deseori cotele de audienţă, prietenă cu celebrul transsexual Naomi, Florin Moldovan, în apărarea căruia a sărit când acesta a apărut tuns şi bătut în platoul OTV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`