Prima pagină » Radio » Actualitate » Cum arată acum Narcisa Birjaru, câștigătoarea de la „Chefi la cuțite”. Imagini de colecție alături de soț

Cum arată acum Narcisa Birjaru, câștigătoarea de la „Chefi la cuțite”. Imagini de colecție alături de soț

13 iun. 2022, 11:55,
BZI.ro, în Radio

Narcisa Birjaru, câștigătoarea sezonului 9 a îndrăgitei emisiuni „Chefi la cuțite”, a fost atunci rapid îndrăgită de public, pentru felul ei de a fi. Totodată, fanii ei au aflat cu uimire că tânăra de etnie romă se căsătorise de la vârsta de 14 ani. Dar anii au trecut, iar Narcisa Birjaru și soțul ei, Alex Turcitu, se iubesc la fel ca-n prima zi.

De la câștigarea marelui premiu din cadrul concursului culinar „Chefi la cuțite”, Narcisa Birjaru a fost o prezență discretă în mediul online, deși are foarte mulți urmăritori. Aceasta postează foarte rar, iar cele mai virealizate fotografii cu ea o surprind alături de soțul ei. Însă, ultima sa apariție a făcut furori pe internet printre fanii ei. Și aceasta deoarece câștigătoarea „Chefi la cuțite” nu mai arată așa cum o știam cu toții.

Cum arată acum Narcisa Birjaru de la „Chefi la cuțite”

Narcisa Birjaru și soțul ei, Alex Turcitu, s-au cunoscut încă de mici, la vârste foarte fragede și formează un cuplu fericit încă de pe atunci. Cei doi sunt căsătoriți de peste 10 ani de zile, iar timpul nu le-a pus piedici în relația de cuplu, iubirea dintre ei fiind încă la cote maxime.

După cum am menționat, aceasta este destul de inactivă pe rețelele de socializare, însă acum a postat o imagine senzațională alături de partenerul său de viață. Se poate vedea cu ochiul liber că dragostea plutește în aer în ceea ce-i privește și că sunt foarte fericiți unul cu celălalt. Cei doi au participat la o nuntă unde voia bună a îndemnat-o pe Narcisa să imortalizeze momentele fericite alături de soț.

Narcisa Birjaru a ales să poarte la eveniment o rochie albă, cu motive florale, iar soțul său a fost în ton cu ea, purtând o pereche de jeanși negri și o cămașă în aceeași culoare. Cei doi s-au potrivit ca două picături de apă!

Narcisa Birjaru și Alex Turcitu se iubesc de un deceniu

Narcisa Birjaru și Alex Turcitu au împlinit în urmă cu câteva luni zece ani de la căsătorie. Câștigătoarea emisiunii „Chefi la cuțite” a declarat că soțul ei i-a fost și cel mai mare susținător pe tot parcursul competiției. Acesta a fost întotdeauna lângă ea și s-a bucurat de fiecare succes pe care l-a avut, în ciuda tuturor gurilor rele care nu o vedeau marea câștigătoare.

„M-am căsătorit la 14 ani cu soțul meu. Pentru mine, căsătoria a fost un moment foarte frumos, căci a fost alegerea mea. Am întâmpinat destule greutăți, dar iubirea dintre noi a fost mai mare decât orice greutate. Drept dovadă, încă suntem împreună… aproape 10 ani mai târziu. Amândoi știm că iubirea învinge întotdeauna”, povestea Narcisa Birjaru în urmă cu ceva timp.

Reamintim că în urmă cu un an, Narcisa Birjaru a câștigat „Chefi la cuțite” făcând parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *