Prima pagină » Cancan » Cum arată acum Narcisa Birjaru, câștigătoarea „Chefi la cuțite”, sezonul 9. Tânăra a împlinit recent 27 de ani

Cum arată acum Narcisa Birjaru, câștigătoarea „Chefi la cuțite”, sezonul 9. Tânăra a împlinit recent 27 de ani

05 iul. 2024, 12:55,
BZI.ro, în Cancan

Multă lume se întreabă cum arată acum Narcisa Birjaru, câștigătoarea „Chefi la cuțite”, sezonul 9, care a uimit pe toată lumea. Tânăra a împlinit recent 27 de ani și s-a transformat vizibil față de cum o știam acum trei ani. Deși au trecut trei ani de când a pus mâna pe marele premiu, Narcisa Birjaru încă nu a renunțat la visul de a-și deschide propriul restaurant.

Narcisa Birjaru este câștigătoarea trofeului „Chefi la cuțite”, din sezonul 9. Tânăra s-a făcut remarcată încă de la preselecțiile show-ului culinar, iar până la final le-a dovedit celor trei jurați că merită marele premiu și cei 30.000 de euro. Și așa a fost! Concurenta a intrat în competiție cu gândul să lupte pentru a-și îndeplini marele vis: de a-și deschide propriul restaurant.

Cum arată acum Narcisa Birjaru, câștigătoarea „Chefi la cuțite”

Odată încheiată competiția culinară, Narcisa Birjaru s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a angajat la restaurantul hotelului lui Cristi Borcea din stațiunea Olimp. Încă nu a reușit să-și deschisă propriul restaurant, însă, cu siguranță, nu a abandonat acest vis.

Spre dezamăgirea fanilor, câștigătoarea show-ului culinar a devenit o prezență rară în social media. Totuși, la aniversarea de 27 de ani, Narcisa Birjaru a postat o fotografie recentă cu ea și le-a mulțumit fanilor pentru urările primite: „Vă mulțumesc tuturor pentru urările frumoase. Vă pup”.

Fosta concurentă s-a schimbat vizibil din punct de vedere fizic, la trei ani de când a câștigat „Chefi la cuțite”, însă nu a renunțat la părul lung, nici la piercing-ul de deasupra buzei. Nu putem să nu-i remarcăm tonusul bun și faptul că a pierdut câteva kilograme.

Narcisa Birjaru avea 14 ani când s-a căsătorit

În timpul preselecțiilor de la Chefi la cuțite, Narcisa și-a făcut publică povestea de viață. Tânăra s-a căsătorit la vârsta de 14 ani și este împreună cu soțul ei de aproape 15 ani. Recunoaște că au existat și momente tensionate, însă întotdeauna au știut cum să gestioneze fiecare neînțelegere.

„Da, m-am căsătorit la 14 ani cu soțul meu. Pentru mine, căsătoria a fost un moment foarte frumos, căci a fost alegerea mea. Am norocul să am niște părinți foarte deschiși, care au încredere totală în mine. Și ei, ca și mine, s-au căsătorit tot devreme, pe la vârsta de 15 ani”, spunea Narcisa Birjaru în urmă cu ceva timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *