Prima pagină » Radio » Actualitate » Cum arată acum Mirela Banias de la „Insula Iubirii”. Are o căsnicie fericită și s-a transformat complet

Cum arată acum Mirela Banias de la „Insula Iubirii”. Are o căsnicie fericită și s-a transformat complet

03 iul. 2023, 12:05,
în Radio

Multă lume se întreabă cum arată acum Mirela Banias, fosta concurentă de la „Insula Iubirii”, care participase alături de Ionuț Gojman. Cei doi au participat în sezonul patru al emisiunii, fapt ce le-a adus o mare popularitate. Mai apoi, Mirela Banias și Ionuț Gojman au pornit pe drumuri diferite, iar în ceea ce o privește pe brunetă, aceasta are în prezent o căsnicie fericită.

În urmă cu câțiva ani, Mirela Banias era una dintre cele mai apreciate concurente de la „Insula Iubirii”. În plus, după participarea ei la celebrul show de la Antena 1, viața i s-a schimbat radical. Astfel, bruneta a devenit mult mai cunoscută, și-a făcut un nou partener, cu care s-a și căsătorit, ba chiar și-a făcut și câteva intervenții estetice. Acum, Mirela Banias este mândră de cum decurge viața ei.

Cum arată acum Mirela Banias de la „Insula Iubirii”

În sezonul 4 al emisiunii Insula Iubirii, Mirela Banias a participat alături de Ionuț Gojman. Însă după terminarea filmărilor, cei doi s-au despărțit, amândoi pornind pe drumuri diferite. La cinci ani de la participarea sa la show, Mirela Banias s-a transformat complet. Astfel, bruneta se poate lăuda și acum cu mii de urmăritori pe rețelele de socializare, fiind o figură foarte cunoscută în mediul online.

Și totuși, cu toate că este destul de activă pe pagina ei de Instagram, nu toată lumea știe cum arată acum Mirela Banias. Bruneta s-a transformat complet după ce a participat la Insula Iubirii. Fosta concurentă are acum 40 de ani și este căsătorită cu un bărbat cu șapte ani mai în vârstă ca ea.

La finalul emisiunii care a făcut-o celebră, tânăra a fost părăsită de iubitul cu care a participat. Acum, ea trăiește o poveste de dragoste alături de Vasile Florin Tecar, cu care s-a căsătorit de ceva timp. În 2019, când a participat la „Insula Iubirii”, Mirela și Ionuț Gojman erau la un pas de a face nunta. Din păcate, nu au trecut testul fidelității, iar bruneta a fost părăsită de partenerul ei, după terminarea filmărilor. Acum, la 5 ani de la participarea la emisiune, Mirela este schimbată total și are o viață fericită alături de soțul ei, Vasile Florin Tecar.

Mirela Baniaș are o căsnicie fericită

De ceva timp, Mirela Baniaș trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Vasile Florin Tecar, fiind căsătoriți. Soțul brunetei este om de afaceri, mai are un mariaj la activ din care are și copii. Cu ocazia zilei sale de naștere, Mirela Banias i-a transmis un mesaj emoționant soțului ei.

„Ești omul care mi-a transformat viață într-o poveste de dragoste minunata și care mi-a dăruit tot ce avea și tot ce nu avea. Îmi amintesc cu drag momentul în care ne-am cunoscut și sunt recunoscătoare pentru fiecare zi petrecuta alături de tine. Tu ești omul care nu mă lasă nici să mă îmbolnăvesc și nici să fiu supărată, ești motivul pentru care zâmbesc în fiecare dimineața și motivul pentru care mă simt cea mai norocoasa femeie din lume! Noi doi avem un singur principiu: de acceptare.Și că nu am întâlnit niciodată un om mai bun la suflet. (încă mai am de învățat multe de la tine). La mulți ani, dragul meu partener de viață”, i-a transmis Mirela Baniaș soțului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
31 august 2024
31 august 2024