Prima pagină » Cancan » Cum arată acum Mihai Neșu. Ce s-a întâmplat cu fostul fotbalist la 9 ani de la tragicul eveniment

Cum arată acum Mihai Neșu. Ce s-a întâmplat cu fostul fotbalist la 9 ani de la tragicul eveniment

05 ian. 2021, 10:44,
în Cancan

Cum arată acum Mihai Neșu, la mai bine de 9 ani de la tragicul eveniment care avea să îi schimbe viaţa radical. Chiar dacă mulţi oameni şi-ar fi pierdut orice speranţă în situaţia lui, fostul fotbalist susţine că totul este lăsat de Dumnezeu şi că totul se întâmpla cu un scop.

Accindetarea suferită de Neșu nu a fost din păcate singurul episod negru din viaţa sa. Fostului fotbalist i-au murit părinții, iar la scurt timp, soția i-a spus adio.

Cum arată acum Mihai Neșu

Pentru un orice om, toate aceste necazuri ar fi însemnat o depresie adâncă din care poate nu ar mai fi putut să iasă nici măcar cu ajutor de specialitate, „Bichon-ul” a trecut peste toate dramele din viața lui și s-a îndreptat mai mult către Dumnezeu.

În prezent, Mihai Neșu este în scaun cu rotile şi urmează un tratament de recuperare. Mihai Neșu a împlinit 37 de ani și a fost în direct la emisiunea Sinteza Zilei, a lui Mihai Gâdea. „Bichon-ul” a venit cu noi amănunte despre marele său proiect, acela de a construi cel mai modern complex de terapie destinat copiilor cu probleme neuromotorii, pentru care are nevoie de nu mai puțin de 3 milioane de euro.

Cu multă credință în Dumnezeu, zâmbind chiar dacă viața l-a încercat prea mult, Mihai Neșu a demonstrat, încă o dată, că nu se dă bătut.

Mihai Neșu s-a apropiat de Dumnezeu

După gravă accidentare pe care a suferit-o, ce l-a scos din viaţa sportivă pentru totdeauna, după ce părinții i-au murit și soția l-a părăsit, Mihai Neșu s-a apropiat de Dumnezeu și a demonstrat că nimic nu este mai presus în viață decât dorința de a le face bine oamenilor, dar și de a avea puterea să o iei de la zero, în orice situație.

Mihai Neșu a povestit cum anume s-a apropiat de Dumnezeu, dar și ce anume a făcut greșit în viața lui şi a surprins pe toată lumea de modul cum arata acum

„Eu am cunoscut Ortodoxia și am început să mă aproprii de Dumnezeu la 30 de ani. În viață nu există eșecuri, doar decizii greșite și drumuri care se închid. Dar Dumnezeu ne deschide altele, e mereu lângă noi și ne ajută.

Neliniștea din sufletul meu m-a determinat să vin către Ortodoxie. Eu abia după doi ani și jumătate de la accident m-am făcut ortodox. Atunci am început să mă spovesc, să mă împărtășesc. Am avut o perioadă foarte grea cu mine, cu cei din jur și nu eram mulțumit de nimic.

Am crezut că nu mai există niciun fel de scăpare. Schimbarea sufletului nostru necesită timp, dacă l-am murdărit și stricat în timpul vieții. Mi-am dat seama că nu pot schimba de pe o zi pe alta și-am ascultat de duhovnicul meu. Doar cu ajutorul rugăciunilor am reușit.”, a spus Mihai Neșu, potrivit presei.

A făcut progrese remarcabile

Mihai Neșu este nevoit să folosească scaunul cu rotile, însă acest lucru nu-l împiedică să facă ce îi place. Neșu a declarat în cadrul unei emisiuni de la Digi Sport că a reușit să folosească parțial mâna dreaptă, dar și alte părți ale corpului.

Fostul fundaș a recunoscut că primii patru ani au fost extrem de grei și chiar a intrat în depresie. Un călugăr de la muntele Athos l-a ajutat să treacă peste aceste momente grele și să îi schimbe modul de a gândi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
10 august 2024
10 august 2024