Prima pagină » Cancan » Cum arată acum „Micul Hercule”. Giuliano Stroe are 19 ani și a ajuns de nerecunoscut

Cum arată acum „Micul Hercule”. Giuliano Stroe are 19 ani și a ajuns de nerecunoscut

11 iul. 2024, 09:19,
în Cancan

Giuliano Stroe are 19 ani, iar lumea a rămas fară cuvinte când a văzut cum arată acum „Micul Hercule”. De mic copil s-a remarcat prin forța sa excepțională, cunoscut la nivel global ca fiind cel mai puternic, tânărul are acum perspective promițătoare pentru o carieră de succes.

Giuliano Stroe a renunțat la imaginea de culturist, surprinzând publicul cu o transformare remarcabilă.

Cum arată acum „Micul Hercule”

Contrar așteptărilor, „Micul Hercule” nu mai este un munte de mușchi la 19 ani. Din cauza unor probleme de sănătate, a renunțat la antrenamentele intense și la acrobațiile care l-au făcut celebru.

Abandonând imaginea de culturist, „Micul Hercule” a descoperit o nouă pasiune care îl împlinește: boxul. Alături de fratele său, se antrenează la „Asociația Giuliano & Claudio Boxing Club”, clubul fondat de tatăl lor.

Giuliano Stroe a surprins fanii cu o fotografie de familie postată pe rețelele sociale. Tânărul apare alături de fratele și tatăl său, toți trei afișând o formă fizică impecabilă. „Micul Hercule” a glumit că problemele financiare i-au motivat să se mențină în formă.

„Stilul nostru de viață. Când nu ai ce mânca, poți vedea oasele din spatele stomacului. Fă foamea sau mănâncă moderat și vei deveni un schelet certificat”, a scris Giuliano Stroe.

Giuliano Stroe are 19 ani

Giuliano Stroe, devenit celebru în copilărie sub numele de „Micul Hercule”, a cucerit acum și mediul online. La 19 ani, tânărul are peste 3 milioane de urmăritori pe Facebook și continuă să își impresioneze fanii cu performanțele sale sportive, participând la diverse competiții naționale alături de fratele său.

Consacrat ca „cel mai puternic copil din lume” în copilărie, Giuliano Stroe a obținut o nouă performanță remarcabilă în 2023. Tânărul a fost inclus în TOP 10 al celor mai puternici copii din lume, realizat de pickytop.com, clasându-se pe o impresionantă poziție a 5-a, înfruntând o concurență acerbă.

Cine sunt cei mai puternici oameni din lume

1. Richard Sandrak, un american de origine ucraineană, a cunoscut o copilărie atipică, marcată de o disciplină strictă și dedicare totală sportului. De la vârsta de opt ani, a dezvoltat o masă musculară impresionantă și un abdomen definit, urmând un program de antrenament intens care excludea joaca cu prietenii și consumul de dulciuri sau mâncare nesănătoasă, chiar dacă în familie se obișnuia să se mănânce pizza.

2. Andrey Kostash, un băiat din Ucraina, a început antrenamentele la vârsta de cinci ani. La doar șase ani, reușea să facă 3.000 de flotări fără pauză. Recordul său este de aproape 6.000 de flotări.

3. CJ Senter, cunoscut și sub numele de „Copilul antrenament”, a devenit un fenomen de la vârsta de 10 ani, când și-a înființat propria companie de fitness. El a creat diverse antrenamente unice de fitness special pentru copii.

Internauții au rămas surprinși de cum arată acum „Micul Hercule” și de drumul pe care l-a ales.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`