Prima pagină » Cancan » Cum arată acum Mariana Moculescu, după ce s-a despărțit de milionarul italian și s-a întors în țară

Cum arată acum Mariana Moculescu, după ce s-a despărțit de milionarul italian și s-a întors în țară

17 feb. 2021, 15:58,
BZI.ro, în Cancan

Puțină lume știe cum mai arată acum Mariana, fosta soție a lui Horia Moculescu. Aceasta a revenit în țară deoarece avea probleme în Italia. Mai mult, aceasta s-a confrunta și cu unele probleme de sănătate, cauzate de traumele trăite în peninsulă. Și totul se pare că s-a întâmplat din cauza milionarului cu care aceasta avea o relație.

Fosta soție a lui Horia Moculescu s-a confruntat cu grave probleme de sănătate la întoarcerea în România. Aceasta a vorbit despre motivele pentru care a plecat din Italia și despre traumele suferite acolo. Mai mult, Mariana Moculescu a declarat că suferă de depresie și îi este destul de greu.

Cum arată acum Mariana Moculescu

Deși se credea că femeia este cât se poate de fericită alături de iubitul italian, care părea că îi face toate poftele, se pare că realitatea a fost alta. Relația cu Massimiliano Lorenzini s-a terminat cu scandal, iar Mariana a hotărât să se întoarcă în România. Anul trecut, cei doi s-au despărțit și Mariana Moculescu s-a întors pe meleagurile natale, însă a adus cu ea și o depresie de zile mari.

„M-am întors în țară în urma unei depresii severe care s-a declanșat în Italia pe timpul pandemiei. Izolarea, traumele din trecut, resentimentele îngropate, plus prezența toxică a persoanei cu care locuiam în casă, vestitul italian, au condus la boală. Depresia este boală. Chiar dacă trăiam într-o casă frumoasă și nu-mi lipsea strictul necesar, suferința m-a determinat să plec în țară, fără să anunț plecarea mea din motive de securitate. Am realizat că acest bărbat mă crucifica prin tot ceea ce făcea în ascuns, multe trădări, multe minciuni, infidelități, aroganțe, bârfe”, a povestit Mariana Moculescu pentru click.ro.

A reluat legătura cu familia

De când s-a întors în țară, Mariana Moculescu pare că s-a mai liniștit și chiar a făcut primii pași spre familiei. S-a împăcat cu fiica ei, Nidia, și a reluat legătura chiar și cu fostul soț, Horia Moculescu. Acum se concentrează pe sănătatea ei și este determinată să scape de boala ce o macină.

„Cu Nidia mă întâlnesc atunci când mă vizitează și sorbim împreună un delicios ceai de trandafiri, dar și atunci când mergem la saloane de frumusețe și sănătate. Păstrăm zilnic contactul prin mesaje frumoase și videocall WhatsApp, iar în acest sens am hotărât amândouă să îmi iau o pisicuță.

Prin intermediul Nidiei, eu și Horia ne-am făcut reciproc cadouri de Crăciun și de Revelion (primind chiar și o porție de sarmale foarte gustoase gătite de el). De asemenea, ne-am transmis deseori salutări și urări de bine… Păcat că suferința îmi umbrește tihna șederii în țara mea. Sper și îmi doresc mult să scap de această pacoste”, a mai declarat vedeta. Iar la cum arată acum Mariana Moculescu, se vede cât de mult a afectat-o relația din Italia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *