Prima pagină » Cancan » Cum arată acum Mara Bănică, după ce și-a făcut operație estetică la față. Vedeta a răbufnit după ce a fost aspru criticată

Cum arată acum Mara Bănică, după ce și-a făcut operație estetică la față. Vedeta a răbufnit după ce a fost aspru criticată

05 ian. 2024, 12:48,
BZI.ro, în Cancan

Fanii și nu numai erau curioși cum arată acum Mara Bănică, după ce și-a făcut operație estetică la față, înainte de Crăciun. La acea vreme, vedeta a fost surprinsă de paparazzi, în timp ce părăsea o celebră clinică, având bandaje și fața umflată. Acum, Mara Bănică este mândră de rezultat, mai ales că a plătit o avere pe respectiva intervenție.

Mara Bănică a trecut pragul medicului estetician la finele anului trecut, pentru a-și face o intervenție estetică la față, pentru care ar fi scos din buzunar nici mai mult, nici mai puțin de 15.000 de euro.

Cum arată acum Mara Bănică, după ce și-a făcut operație estetică la față

După operație, vedeta s-a afișat în mediul online pentru a le arăta fanilor ce-a ieșit, însă nu toți au fost încântați de schimbare, potrivit LPF. Pentru că se apropie de 50 de ani, vedeta a mers la medicul estetician, unde și-a făcut o operație la față. Promisese că va face asta recent, chiar de ziua ei, când a împlinit 48 de ani.

La ieșirea din clinică, unde a stat patru zile, Mara Bănică a fost surprinsă de paparazzi cu bandaje la nas și la față, iar pozele au făcut înconjurul tabloidelor.

După intervenție, vedeta s-a afișat mândră în mediul online. Vizibil întinerită, foarte puțin machiată și fără urme de riduri sau alte imperfecțiuni, Mara Bănică a postat în noaptea dintre ani o fotografie cu ea pe rețelele sociale.

„Care va să zică e ultima noapte din 2023”, a scris pe Instagram Mara Bănică.

Internauții nu au fost încântați de rezultat

Cu toate acestea, nu toți fanii au privit cu ochi buni schimbarea la care a recurs vedeta.

„Zici că ești Iulia Albu. Nu mai ești tu la față. Erai mișto înainte… farmecul tău. Offf”, a scris o persoană la postarea Marei Bănică.

„Nu îmi place, Mara, nu mai ești tu naturală, nu îți stă bine”, a mai comentat un alt internaut.

„Mi-ai plăcut până acum foarte mult pentru simplitatea ta și nu în ultimul rând pentru inteligența ta, dar nu mai îmi placi la felul în care arăți la față”, a mai spus o persoană.

„Doamne ferește!!! Eu cred că totuși e poză fake, făcătură”, a scris un alt internaut la postarea Marei Bănică, în timp ce altcineva a comparat-o chiar cu Daniela Crudu.

Mara Bănică a răbufnit

Criticată din toate părțile, Mara Bănică, mamă a doi copii, s-a văzut nevoită să iasă la rampă cu o filmare. Aceasta s-a filmat fără niciun filtru de înfrumusețare și a recunoscut că, pentru că se apropie de vârsta de 50 de ani, și-a dorit să facă o schimbare. A dat de înțeles că e foarte mulțumită de ce a ieșit.

Mai mult, ea a vorbit și despre fotografiile făcute de paparazzi, în care apare bandajată la față, dar și despre comentariile primite la fotografia pe care a postat-o la scurt timp de la intervenție.

„Asta e fața mea încă bombardată, un pic umflată și așa mai departe. Hai să vă spun un lucru: nu este foarte plăcut nici să te prindă paparazzi cu fața extrem de umflată și bumbăcită și vai de capul tău. Adică n-a fost cel mai plăcut lucru din viața mea, dar asta-i situația.

În ceea ce îi privește pe cei care tot spun că «Domnule, vai, ce schimbare!». Nu e, măi, tot eu sunt! Îmbunătățită, e adevărat”, a spus vedeta, pe contul de socializare.

Vedeta le-a mai mărturisit celor care o urmăresc pe rețelele sociale că nu a folosit niciun filtru de înfrumusețare, ceea ce nu e puțin lucru la vârsta ei și în lumea în care trăiește.

„Uitați-vă la mine, n-am niciun fel de filtru! Sunt tot eu și cel mai important e că personalitatea nu mi-o ia absolut nimeni”, a mai spus Mara Bănică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *