Prima pagină » Cancan » Cum arată acum Kassandra, fata adoptată de Iosif Rotariu, după cele 50 de operații. Tânăra ar putea ajunge din nou la bisturiu

Cum arată acum Kassandra, fata adoptată de Iosif Rotariu, după cele 50 de operații. Tânăra ar putea ajunge din nou la bisturiu

05 oct. 2022, 10:39,
în Cancan

Kassandra, fata adoptată de Iosif Rotariu, a ajuns acum la vârsta de 17 ani și, din nefericire, ar putea ajunge din nou la bisturiu. Viața acesteia a fost una plină de greutăți și până acum a trecut prin 50 de operații.

Cu 13 ani în urmă, fostul mare fotbalist Iosif Rotariu a adoptat o fetiţă pe nume Kassandra, care a avut o viață greu de imaginat pentru mulți.

Aceasta a fost otrăvită cu acid și arsă cu țigara și a rămas cu sechele greu de imaginat în urma acestor incidente nefericite.

Cum arată acum Kassandra, fata adoptată de Iosif Rotariu

Din păcate Kassandra va ajunge din nou pe masa de operație. Iosif Rotariu a spus că intervenția va avea loc în funcție de părerea medicilor și rezultatul analizelor. „Kassandra este bine acum. Este la școală, merge în fiecare zi, ultima sa medie generală a fost de 9,64. Sunt tare mândru de ea. Acum așteptăm luna noiembrie, pentru că trebuie să meargă la un control în Franța și să vedem ce spun medicii, dacă o să îi pună proteza definitivă la piciorul stâng sau nu.

Totul în funcție de ce zic analizele. Asta pentru că piciorul trebuie să se oprească din creștere. Vedem la fața locului. Nici nu mai știu a câta operație este. Cred că a 50-a intervenție. Sincer, vreau să vă zic că am pierdut și numărul lor”, a declarat Iosif Rotariu, pentru Click!.

Kassandra Rotariu a trăit o viață plină de chinuri

Fostul fotbalist Iosif Rotariu și soția lui au adoptat-o pe Kassandra când ea avea doar patru ani. Micuța fusese arsă în nenumărate rânduri cu ţigara şi otrăvită cu acid, iar la un moment dat, a fost aruncată de la fereastră chiar de către bunica ei.

Pe lângă chinurile greu de imaginat la care a fost supusă, Kassandra suferă și de o boală a oaselor, care îi distruge articulaţiile. În ciuda tuturor acestor greutăți, fata s-a recuperat, iar acum trăiește o viață normală, datorită fostului fotbalist care s-a comportat cu ea ca un adevărat părinte.

După toate cele petrecute bunica fetei nu a rămas nepedepsita, pentru ororile la care a supus-o pe Kassandra, fata adoptată de Iosif Rotariu.

Aceasta a fost condamnată la opt ani de închisoare, din care a executat doar şase. A reuşit să scape mai repede din spatele gratiilor pentru că a avut un comportament „exemplar’ cât timp a fost închisă. Imediat după ce a fost eliberată, femeia a fugit din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *