Prima pagină » Cancan » Cum arată acum Josephine, fiica Ginei Pistol și a lui Smiley. Micuța a împlinit trei ani

Cum arată acum Josephine, fiica Ginei Pistol și a lui Smiley. Micuța a împlinit trei ani

12 mart. 2024, 14:48,
BZI.ro, în Cancan

Josephine, fiica Ginei Pistol și a lui Smiley, a împlinit trei ani, iar părinții acesteia au marcat cum se cuvine evenimentul. Fetița a avut parte de o petrecere fabuloasă și a fost înconjurată de toată dragostea celor apropiați. În continuare, Gina Pistol și Smiley au ales să-i protejeze chipul fiicei lor.

Deși e greu de crezut că a trecut atât de repede timpul, adorabila Josephine, fiica Ginei și a lui Smiley, a împlinit deja 3 primăveri… Iar despre asta a amintit și mama ei într-un mesaj emoționant pe care l-a postat în social media.

Cum arată acum Josephine, fiica Ginei Pistol și a lui Smiley

Fiica Ginei Pistol și a lui Smiley a împlinit trei ani, astfel că părinții ei au marcat momentul așa cum se cuvine. Aceștia au postat o fotografie în care apar toți trei, dar în care nu se vede chipul micuței lor, iar asta deoarece au ales să-i protejeze intimitatea. Fotografia a primit zeci de mii de like-uri din partea fanilor.

Pe 9 martie, fetița cuplului a împlinit 3 ani, așa că a fost motiv de sărbătoare în familia lor. Cu siguranță Josephine a avut parte de o petrecere fabuloasă și de toată dragostea celor din jur, inclusiv a comunității imense a părinților ei, care s-au întrecut în urări și complimente.

Anul trecut, Gina a luat o pauză profesională pentru a se dedica în totalitate familiei. Atunci, vedeta spunea că timpul trece prea repede și că nu vrea să piardă nimic din etapele importante prin care va trece Josephine. De altfel, Gina Pistol și Smiley nu au apelat la ajutorul unei bone, astfel că Josephine îi însoțește mai peste tot.

De fapt, la trecerea timpului s-a referit Gina și în mesajul aniversar pe care l-a postat în social media pentru fiica ei.

„Fiica a făcut 3 ani… se îndreaptă spre 14!”, a fost mesajul transmis de Gina Pistol pe InstaStory în dreptul unei fotografii adorabile cu ei trei.

Atât Gina, cât și Smiley au postat apoi o altă fotografie cu ei trei în care i-au urat fiicei lor „La mulți ani”!

Smiley și Gina Pistol nu vor bonă pentru fiica lor

Gina Pistol a explicat, cu ceva timp în urmă, motivul pentru care nu a angajat o bună pentru fetița ei. Prezentatoarea TV este de părere că plasarea lui Josephine în grija altcuiva poate perturba dezvoltarea armonioasă a micuței, situație pe care încearcă s-o evite. Totuși, atunci când se află la filmări sau în oraș, cei doi părinți au la cine să apeleze.

„Dacă vrei să îți crești copilul sănătos, ca așa puteam să îl pasez unei bone, la bunici și îmi vedeam de viață și vreau să îmi cresc copilul sănătos. Să nu fiu înțeleasă greșit. Am ajutor, dar atunci când am de filmat ceva sau când am de făcut câteva drumuri și chiar nu pot să stau cu copilul, vine cineva și mă ajută. Atunci când sunt acasă, mă joc cu ea, ne îmbrățișăm, adică chiar și atunci când sunt acasă nu vreau să îmi ignor copilul”, a spus Gina Pistol, la Antena Stars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *