Prima pagină » Cancan » Cum arată acum Jador, după ultima schimbare de look. Nici măcar el nu se mai recunoaște

Cum arată acum Jador, după ultima schimbare de look. Nici măcar el nu se mai recunoaște

26 aug. 2024, 10:57,
în Cancan

La cum arată acum manelistul Jador, după ultima schimbare de look, cu greu ar mai putea fi recunoscut, față de imaginea cu care ne obișnuise. Cu toate acestea, artistului i se pare ciudată aceatsă transformare și susține că încă nu s-a obișnuit cu noua lui figură. În ceea ce privește cariera profesională, totul îi merge foarte bine, însă recunoaște că nu este interesat să acumuleze averi.

Jador este iubit și apreciat de o mulțime de români, iar de când a apărut pentru prima dată în lumina reflectoarelor, artistul a reușit să adune de partea sa o mulțime de fani, care îi stau alături la orice pas, indiferent de situație.

Cum arată acum Jador, după ultima schimbare de look

Manelistul este foarte activ pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu cei ce-l apreciază aproape tot ceea ce se întâmplă în viața sa, atât momentele bune, cât și cele mai puțin plăcute, așa cum a făcut-o și de curând.

Mai precis, Jador și-a făcut o schimbare de look în zona feței, transformându-se total după ce și-a modificat barba, lucru cu care, spune el, nici nu se poate obișnui.

„Pur și simplu nu mă pot obișnui cu mine așa, mi se pare că sunt ciudat”, a spus Jador, pe pagina personală de Instagram.

Aceasta este de departe cea mai semnificativă transformare a fizionomiei feței, după imaginea cu care ne obișnuise în perioada în care a participat la emisiunea Survivor All Stars. Ce-i drept, noul look pare că îl întinerește un pic pe artistul în vârstă de 29 de ani.

Ce face Jador cu banii pe care îi câștigă

Recent, Jador a participat la emisiunea „În jacuzzi cu Bogdan Mocanu”, difuzată pe canalul de YouTube WOWnews. Aici, artistul a fost extrem de sincer și a recunoscut că a ajuns deja milionar în euro, dar a dezvăluit și ce face cu toți banii pe care îi câștigă.

„Jador: Milionar în euro sunt deja. Am terminat casa fratelui meu. I-am mobilat-o, tot. Am terminat tot. Acum e momentul să…

Bogdan: Vă spun eu, că de la el e greu să scot cuvintele. A făcut bani și i-a investit, și-a făcut o casă, două, trei fraților, surorilor. Acum, este momentul să se distreze și să se simtă bine.

Jador: Eu am cheltuit banii foarte corect. Eu pentru ce muncesc? Să îi iau în mormânt? Mai dau la oameni, îmi iau și eu o mașină. Îl duc la spital și îl operez pe banii mei pe unchiul meu. Rudele mele nu îmi cer bani, toți sunt pocăiți și se mulțumesc cu ce au.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`