Prima pagină » Cultural » Cum arată acum Jack Black. În urmă cu 13 ani era unul dintre cei mai de succes actori de comedie de la Hollywood

Cum arată acum Jack Black. În urmă cu 13 ani era unul dintre cei mai de succes actori de comedie de la Hollywood

21 iun. 2024, 10:36,
BZI.ro, în Cultural

O lume întreagă a rămas uimită de cum arată acum celebrul actor Jack Black. Este unul dintre cei mai talentați actori de comedie, care ne-a amuzat cu bunătate de-a lungul anilor, având parteneri celebri pe marile ecrane precum Angelina Jolie sau Gwyneth Paltrow.

Jack Black a fost prezent în filme populare cum ar fi „Ușuraticul”, „Kung Fu Panda”, „Jumanji” și „Școala de rock”, și are peste 14 milioane de fani pe Instagram.

Cum arată acum Jack Black

În fotografii recente surprinse de paparazzi, starul de la Hollywood, care va împlini 55 de ani în august, arată complet schimbat. De-a lungul anilor, actorul și-a obișnuit fanii cu un aspect mai casual și și-a lăsat barba să crească. Starul abia a fost recunoscut în timpul unei apariții recente.

Recent, actorul a fost văzut plimbându-se prin cartierul Los Feliz din Los Angeles. Jack purta un tricou mov, pantaloni scurți colorați și o pălărie perfectă pentru activități în aer liber. De asemenea, starul cunoscut din „Kung Fu Panda” purta un rucsac și căști. În perioadele în care nu filmează sau nu este în turneu cu trupa sa „Tenacious D”, Jack se implică în campanii pentru Joe Biden.

„În urmă cu câteva zile, managerul meu m-a sunat și mi-a spus că George Clooney și Julia Roberts au vrut să îl ajut pe președinte și să vorbesc aici în această seară. Iar eu am spus: Mă bag – când și unde?. Când președintele va câștiga în noiembrie, sunt destul de sigur că în discursul său de victorie voi primi o urare drăguță. Pentru că atunci când democrația este în joc, Jack Black răspunde la apel! Domnule președinte, cu plăcere”, a spus Jack.

Jack Black îl susține pe Joe Biden

Recent, actorul american a luat parte la un eveniment de strângere de fonduri, unde l-a susținut pe Joe Biden ca viitor câștigător al alegerilor din noiembrie.

În Ziua Tatălui, sărbătorită pe 16 iunie în SUA și UK, Jack a pus deoparte politica și a împărtășit o fotografie alături de tatăl său pe Instagram.

„La mulți ani de Ziua Tatălui! Tată… arăți mai tânăr decât mine!”, a scris el, ironizându-și propria înfățișare.

Cine este Jack Black

Jack Black a fost onorat cu Premiul Blockbuster Entertainment și a fost nominalizat la premiile MTV din 2001 pentru rolul său în filmul High Fidelity. A apărut în alte filme precum Saving Silverman, Jesus’ Son, Bob Roberts și recentul Orange County. De asemenea, el este liderul formației rock-folk Tenacious D, care și-a lansat primul album anul trecut la Epic Records.

Părinții comediantului american sunt Judith Love (Cohen) și Thomas William Black, ambii ingineri. Tatăl său are origini britanice și germane, în timp ce mama sa are rădăcini rusești și evreiești. Jack Black a urmat studii la Universitatea California, Los Angeles. Debutul său în film a fost în 1992, în rolul din Bob Roberts. S-a căsătorit cu Tanya Haden în 2006 și au doi copii.

Actorul a primit steaua cu numărul 6441 pentru contribuțiile sale în filme, care a fost amplasată pe Hollywood Walk of Fame la data de 18 septembrie 2018.

În prezent, Jack Black și-a uimit fanii de modul cum arată odată cu trecerea anilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
20 iulie 2024
20 iulie 2024