Prima pagină » Radio » Actualitate » Cum arată acum Florina Mihăilă, cunoscută drept Sexy Brăileanca. Cu ce se ocupă și cât câștigă

Cum arată acum Florina Mihăilă, cunoscută drept Sexy Brăileanca. Cu ce se ocupă și cât câștigă

27 sept. 2023, 13:42,
BZI.ro, în Radio

Puțină lume știe cum arată acum Florina Mihăilă, cunoscută pe vremuri drept Sexy Brăileanca, practicantă a celei mai vechi meserii din lume. Aceasta devenise faimoasă ca și actriţă de filme pentru adulţi, însă de ceva timp a dispărut din lumina reflectoarelor. În prezent, Florina Mihăilă este o mămică responsabilă, care își crește singură băiețelul.

Florina Mihăilă, cunoscută în România ca Sexy Brăileanca, a decis să facă unele schimbări în viața sa, de dragul copilului ei. Actrița din filmele pentru adulți a devenit mamă în urmă cu cinci ani, când l-a adus pe lume pe Erick Mario, pe care îl crește singură.

Cum arată acum Florina Mihăilă, cunoscută drept Sexy Brăileanca

Sexy Brăileanca a devenit celebră prin aparițiile sale în filmele pentru adulți. Ajunsă la vârsta de 34 de ani, ea este o mămică responsabilă, care își crește singură băiețelul. Totodată, a mărturisit că a renunțat la vechea meseria, iar acum își câștigă banii într-un alt mod.

În urmă cu șase ani, Sexy Brăileanca s-a îndrăgostit de un bărbat, care i-a fost proxenet în străinătate. Credea că alături de acesta își va întemeia o familie, însă el a părăsit-o atunci când ea a rămas însărcinată. Florina Mihăilă a devenit mamă, iar din acel moment viața ei s-a schimbat radical. Chiar dacă a mai practicat cea mai veche meserie din lume și după nașterea copilului, în prezent se ocupă cu altceva.

Astfel, se pare că ea își câștigă existența ca animatoare, dar și din pozele pe care le încarcă pe platforma pentru adulți OnlyFans. Potrivit paginii ei de Instagram, acum se ocupă de conținut pentru celebra platforma cu conținut pentru adulți, iar fizic e tot o femeie senzuală, cu părul blond și cu atitudine puțin provocatoare.

„Am slăbit foarte mult. Nici înainte nu am fost vreo femeie cu forme, dar în ultima perioadă am slăbit foarte mult, am fost stresată. Acum dansez în cluburi, merg la diferite evenimente şi în România, şi în străinătate. Mama mă ajută, s-a mutat în ţară, ea locuia în Italia”, povestea Sexy Brăileanca în urmă cu ceva timp.

Câți bani câștigă Florina Mihăilă

Cum Florina Mihăilă a decis să facă unele schimbări în viața sa, de dragul copilului, s-a reorientat. Fosta Sexy Brăileanca se simte acum o mămică împlinită și se consideră norocoasă că îl are pe Erick lângă ea.

„Băiatul este bine, merge la grădiniță, iar cu tatăl copilului chiar nu am vorbit deloc. Nu am fost ajutată cu nimic niciodată de el, nu îl interesează viața băiețelului”, a spus Florina Mihăilă pentru Click!

Fosta actriță de filme pentru aduulți a mărturisit că joburile pe care le are acum îi aduc lunar venituri de aproximativ 2.000 de euro, bani suficienți pentru a-și crește copilul decent.

„Am cont pe OnlyFans și sunt animatoare la evenimente, unde mă mai cheamă lumea. În prezent, câștig cam 2.000 euro pe lună. Este bine așa cum suntem, chiar nu avem nevoie de nimic. Nu ne lipsește nimic. Erick merge la grădiniță, mama este mereu lângă noi. Totul este bine”, a mărturisit Florina Mihăilă, fosta Sexy Brăileanca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *