Prima pagină » Cancan » Cum arată acum fiica lui Sorina Bontea. La 20 de ani, Miruna e o tânără superbă! 

Cum arată acum fiica lui Sorina Bontea. La 20 de ani, Miruna e o tânără superbă! 

18 oct. 2022, 11:33,
în Cancan

Miruna, fiica lui chef Sorin Bontea, nu mai seamănă deloc cu adolescenta care în urmă cu câțiva ani a apărut în platoul „Chefi la Cuțite”. Tânăra are 20 de ani și arată ca un fotomodel. Chef Sorin Bontea are de ce să fie un tată mândru.

Fiica sa s-a transformat într-o domnișoară superbă. Miruna are 20 de ani și postează pe internet fotografii cu care atrage foarte multe aprecieri. Doar pe Instagram, tânăra are peste 33 de mii de urmăritori.

Cum arată acum fiica lui Sorina Bontea

Fiecare imagine postată de Miruna Bontea o înfățișează pe aceasta în ipostaze sexy.

Brunetă, cu ochi expresivi, fiica lui chef Bontea, ar putea frânge ușor inimile băieților. Deși a demonstrat că a moștenit talentul tatălui ei în ale bucătăriei, Miruna a declarat în urmă cu ceva timp că nu intenționează să meargă pe urmele acestuia și să își facă o carieră în acest domeniu.

„Îmi plăcea să petrec, am moștenit acest talent de la tata. El m-a învățat să fac lava cake. Cu el am gătit de mai multe ori. Deși e mai greu să gătești un desert decât un fel principal, îmi place. Vreau să fiu psiholog când o să mă fac mare, nu m-am gândit să mă fac bucătar”, spunea ea în anul 2018, conform A1.ro.

Sorin Bontea mai are un fiu, Iulian, care este campion la raliuri. Celebrul chef nu ratează nicio ocazie pentur a se mândri cu cei doi copii ai lui, postând deseori imagini de la cursele lui Iulian Bontea.

La ce meserie visa Sorin Bontea, în adolescență?

Simpaticul chef Sorin Bontea este una dintre cele mai apreciate vedete culinare de către telespectatorii din România. Acesta a cunoscut notorietatea deplină ca membru al juriului celebrului show culinar Chefi la cuțite. De asemenea, a făcut o figură frumoasă la Asia Express, unde a reușit să câștige, împreună cu Răzvan Fodor, cel de-al treilea sezon al reality show-ului.

Deși are o mulțime de admiratori, puțini dintre aceștia știu că, de fapt, chef Bontea avea cu totul și cu totul alte planuri pentru viitorul său, mai precis să ajungă în industria muzicală. În perioada adolescenței, acesta chiar își propusese să facă ceva în acest sens, însă niciodată nu a reușit, îndreptându-și apoi atenția către o altă meserie.

”Mi-ar fi plăcut, da. Cântam pe la bloc cu prietenii, la chitară. Ziceam că mă duc în fiecare an la școala populară de artă. Puteai să mergi să te înscrii sau să dai un examen sau ceva, nu mai știu cum era atunci.

Nu s-a întâmplat. În fiecare an cred că era toamna, nu știu când începea. Nu apucam să ajung. Pur și simplu nu a fost să fie.

După care, la 16 an m-am angajat în cârciumă și până s-a dus naibii tot”, a declarat Sorin Bontea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *