Prima pagină » Cancan » Cum arată acum fiica cea mare a Dacianei Sârbu și a lui Victor Ponta. Irina și-a însoțit mama la nunta Monicăi Bîrlădeanu

Cum arată acum fiica cea mare a Dacianei Sârbu și a lui Victor Ponta. Irina și-a însoțit mama la nunta Monicăi Bîrlădeanu

08 oct. 2024, 13:57,
Radu Vasiluță în Cancan

Irina, fiica cea mare a Dacianei Sârbu și a lui Victor Ponta, este o adolescentă în toată regula și aproape că și-a ajuns mama în înălțime. În vârstă de 16 ani, aceasta seamănă destul de bine cu tatăl ei și este o elevă silitoare. În weekend, Irina Ponta și-a însoțit mama la nunta Monicăi Bîrlădeanu și a arătat superb în rochia roșie mulată.

După ce s-a lăsat de politică, Daciana Sârbu, în vârstă de 47 de ani, a devenit mai mondenă poate și prin prisma business-ului său cu prăjituri, Mara Mura. Mulți apelează la serviciile sale pentru diverse evenimente corporate sau private. Printre evenimentele pentru care a prestat servicii a fost și nunta din weekend-ul trecut, a actriței Monica Bîrlădeanu cu medicul Valeriu Gheorghiță. Totodată, Daciana a participat și la fastuosul eveniment, împreună cu fiica ei cea mare.

Cum arată acum Irina, fiica cea mare a Dacianei Sârbu și a lui Victor Ponta

Fiica Dacianei Sârbu și a fostului premier Victor Ponta a devenit o domnișoară adorabilă și cochetă. Irina Ponta și-a însoțit mama în weekend la Palatul Snagov la nunta lui Valeriu Gheorghiță cu Monica Bîrlădeanu.

La nunta de la Palatul Snagov, Daciana Sârbu a venit însoțită de fiica ei, Irina, care între timp s-a transformat într-o domnișoară foarte cochetă. Dacă Daciana a ales să respecte dress code-ul impus la eveniment. Irina a îmbrăcat o rochie roșie, fără mâneci, mulată pe corp, care i-a scos în evidență silueta.

Ani la rând, Victor Ponta și Daciana Sârbu și-au protejat fiica și nu au expus-o în mass-media sau pe rețelele de socializare. Acum, însă, Irina Ponta este deja o domnișoară, una chiar frumoasă și cochetă și care poate decide dacă dorește ca imaginea sa să fie expusă sau nu. Și, din ce vedem, are toate motivele să se lase admirată, căci fetița de odinioară este o adolescentă adorabilă, care e acum aproape la fel de înaltă ca mama sa.

La nunta de sâmbătă, Irina Ponta a purtat părul pe spate, fără coafuri extravagante, gene false sau machiaj strident și a cucerit pe toată lumea prin naturalețe și bun simț. În privința înălțimii, acest aspect nu este de mirare având în vedere că fostul premier are o înălține de 1,92 m. Fiica lui îi seamănă, așadar, nu doar la trăsăturile chipului, ci îi moștenește și înălțimea.

Irina Ponta a moștenit ce e mai bun de la părinți

Cuminte și bună la învățătură, așa cum înțelegem din puținele postări ale mamei sale, care-și păstrează familia într-o zonă de discreție, Irina Ponta are toate datele să-i calce pe urme celebrei sale mame: e longilină, suplă, are un păr splendid și niște trăsături care îmbină fericit moștenirea ambilor săi părinți.

Și îmbrăcată cu acea rochie roșie cu croială modernă chiar îi face concurență mamei sale, Daciana Sârbu alegând pentru recepția de seară o rochie neagră din colecția M. Marquise – la designerul Andreea Mia, prezentă și ea la eveniment, apelând și mireasa Monica Bârlădeanu și câteva invitate VIP, precum Adelina Pestrițu, Geanina Ilieș, Victoria Raileanu și Teodora Tompea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`