Prima pagină » Cancan » Cum arată acum fetița Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav. Sofia este frumușică foc

Cum arată acum fetița Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav. Sofia este frumușică foc

03 nov. 2020, 13:50,
în Cancan

Dacă v-ați întrebat cum arată acum fetița Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav, ei bine, Sofia s-a făcut o fetiță frumușică foc. Fiica vedetei a împlinit patru ani în luna septembrie și a ajuns să fure privirile oricui. Iar acum, mama ei a anunțat că îi va face canal de YouTube.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au dat recent un nou recital, dar nu mai miră pe nimeni, deoarece e deja ceva normal între cei doi! Aceștia s-au despărțit, tot definitiv, spune vedeta. Însă dincolo de certurile care i-au făcut pe cei doi mai faimoși decât erau, Bianca a știut mereu cine are prioritate în viața ei. Și anume Sofia, fetița pe care o are cu Victor Slav. Iar imaginea postată cu puțin timp în urmă i-a cucerit pe internauți.

Cum arată acum fetița Biancăi Drăgușanu

La doar o zi după despărțirea de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu a anunțat că-i face Sofiei canal de Youtube. Mai mult, Bianca a ieșit la o terasă cu micuța ei, unde cele două au luat micul dejun. Aici, mama și fiica s-au fotografiat și au pus pe Instagram o fotografie de milioane. În imagine, Sofia este zâmbitoare și își arată minunățiile de codițe împletite. „Noi două ?‍♀️?codițe la Gabi”, a scris Bianca în dreptul fotografiei.

La vederea imaginii cu micuța Soția, fanii s-au topit și i-au transmis nenumărate complimente. Publicarea imaginii a fost urmată de un valul de comentarii din partea celor care o admiră pe fosta prezentatoare tv.

Așa mamă, așa fiică, două frumoase”, „Ce ai fost tu frumoasă la viața ta să o vezi pe Sofia ce frumoasă va fi”, „Ce minuni sunteți”, „Iubiți-vă mult și petreceți cât mai mult timp împreună ??‍♀️?restul lumii n-are ce să caute în viața voastră cu tot felul de răutăți și comentarii!!! Să fiți binecuvântate și ocrotite de bunul Dumnezeu”, „Ce frumoase sunteți❤️❤️???”, „Sofia e superbă!”, „Bianca, ești o mamă binecuvântată!!! Sofia este o fetiță minunată, frumoasă și deșteaptă!!! O vom urmări cu drag pe youtube”, „Două frumoase”, sunt reacțiile fanilor Biancăi Drăgușanu.

Ce planuri are Biancăi Drăgușanu după despărțirea de Alex Bodi

După despărțirea de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu a anunțat că vor urma schimbări în viața ei. Astfel, potrivit vedetei TV, povestea continuă, însă în alt fel și cu personaje diferite.

Toate contextele în care sunt mă avantajează, la modul suprem! (…) A fost un monolog în care am pus pasiune, că eu așa sunt, o fire pasională, în care am pus adevăr, în care am pus sinceritate. Și în care consider că nu m-am compromis. Sunt sigură că sunteți foarte inteligenți și știți ce am vrut să zic! Iar povestea continuă, dar în alt fel. În felul în care vreau eu, nu cum a fost până acum. Povestea va continua, dar cu personaje diferite, de data asta. O să aducem în scenă și personaje pe care nu le-ați mai văzut. (…). Și gânduri noi, gânduri pozitive (…). Am să vă țin mereu la curent cu schimbările din viața mea, pentru că urmează schimbări majore în viața mea! Niște schimbării… chiar majore din toate punctele de vedere”, a fost mesajul Biancăi.

În altă ordine de idei, fanii au apreciat cum arată acum fetița Biancăi Drăgușanu, care devine tot mai frumoasă pe zi ce trece.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *