Prima pagină » Radio » Actualitate » Cum arată acum Eva Maria, fiica Elenei Udrea. Aceasta a rămas în grija tatălui ei

Cum arată acum Eva Maria, fiica Elenei Udrea. Aceasta a rămas în grija tatălui ei

21 apr. 2023, 14:54,
BZI.ro, în Radio

Eva Maria, fiica Elenei Udrea, se află în grija tatălui ei de aproape un an, de când mama ei a fost reținută și încarcerată. Fosta „blondă de la Cotroceni” are de executat o pedeapsă de 6 ani în Dosarul Gala Bute. Eva Maria are acum patru ani și jumătate și este o fetiță superbă din toate punctele de vedere.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov au devenit părinți pentru prima dată în septembrie 2018, atunci când a venit pe lume Eva Maria, fiica lor. Fetița s-a născut în Costa Rica și le-a umplut sufletele de bucurie părinților ei. Însă, problemele au urmărit-o mereu pe Elena Udrea, care în prezent se află în închisoare.

Cum arată acum Eva Maria, fiica Elenei Udrea

Elena Udrea se află de un an de zile în închisoare. Fetița ei, Eva Maria, a rămas acasă în grija iubitului ei, omul de afaceri Adrian Alexandrov. Acesta încearcă să o facă pe micuță să treacă mai ușor peste lipsa mamei și nu de puține ori au fost surprinși de paparazi fie în parc, la locul de joacă, ori la restaurant.

Mama Evei Maria se află în închioare unde ispășește pedeapsa de șase ani primită în Dosarul Gala Bute. Cel mai greu i-a fost să se despartă de fiica ei, Eva Maria, care a rămas în grija iubitului ei. Omul de afaceri Adrian Alexandrov are acum grijă de fetița pe care o are cu Elena Udrea și face tot ce îi stă în putință ca aceasta să treacă mai ușor peste lipsa mamei.

Adrian Alexandrov este un om discret din fire, căruia nu îi place să își expună prea mult viața privată. Între el și Elena Udrea este o diferența de vârstă de 13 ani, dar cu toate acestea, cei doi sunt fericiți alături fetiță în vârstă de cinci ani. Recent, paparazzi Spynews i-au surprins pe Adrian Alexandrov și pe fiica lui, Eva, în oraș.

Alexandru Alexandrov nu ezită să îi facă micuței sale nicio poftă și este mereu atent la dorințele ei. De această dată, iubitul Elenei Udrea și-a scos fiica în vârstă de cinci ani la prânz în oraș, într-un cunoscut restaurant din Capitală.

Elena Udrea, vizitată de fiica ei la închisoare

În prezent, fostul ministru al Turismului este vizitată la intervale regulate de fiica ei, Eva Maria. Anul trecut însă, au trecut câteva luni până ca cele două să se vadă. Astfel, abia în iulie, Elena Udrea a putut să-și strângă la piept micuța. Atunci, fiica Elenei Udrea a mers în vizită la închisoare, acolo unde este încarcerată fostul ministru. Cele două au petrecut împreună câteva ore. Aceasta a fost prima revedere dintre Elena Udrea și micuța Eva, după ce mama ei a fost condamnată la închisoare și prinsă în Bulgaria de polițiști.

Odată ce a ieșit din carantină și ținând cont că există o cameră specială MAMA ȘI COPILUL, Elena Udrea a făcut toate demersurile pentru a-și chema micuța în vizită. Surse din penitenciar au spus că cele două au petrecut împreună câteva ore. Inițial, Elena Udrea și iubitul ei, Adrian Alexandrov, spuneau că nu îi vor spune micuței despre condamnarea mamei. Cu toate acestea, ei s-au răzgândit în cele din urmă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *