Prima pagină » Cancan » Cum arată acum Eva, fiica lui Mihai Găinușă. Tânăra a împlinit 19 ani și studiază în Anglia

Cum arată acum Eva, fiica lui Mihai Găinușă. Tânăra a împlinit 19 ani și studiază în Anglia

21 oct. 2024, 11:58,
Radu Vasiluță în Cancan

Eva, fiica lui Mihai Găinușă, este o tânără superbă, delicată, subțirică, cu chip încă de puștoaică, dar șii-a întrecut tatăl în înălțime. Fata a terminat în vară liceul, iar acum studiază în străinătate, la o facultate din Anglia. Mihai și Ioana Găinușă mai au și un băiat, pe nume Andrei, în vârstă de 13 ani.

Mihai și Ioana Găinușă sunt niște părinții mândri, având doi copii minunați. Prezentatorul de radio trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Ioana de mai bine de 20 de ani. Cuplul este foarte mândru de cei doi copii, Eva, în vârstă de 19 ani, și Andrei, care are 13 ani.

Cum arată acum Eva, fiica lui Mihai Găinușă

Mihai Găinușă, care a participat la Asia Express – Drumul Zeilor, are o familie minunată și se bucură din plin de sprijinul soției lui și a celor doi copii, care i-au dus dorul cât a fost plecat la filmări pentru sezonul 7. Eva, primul copil al lui Mihai Găinușă, a împlinit 19 ani și trece prin schimbări și momente importante în viața ei. A terminat liceul în vară, iar acum studiază în Anglia, tânăra orientându-se spre biologie-medicină.

Nu a putut nici să comunice cu ei, neavând telefon mobil, nici să îi vadă. Așadar, experiența Asia Express a fost, într-adevăr, dificilă pentru el. Nimic nu a mai contat, însă, când s-a reîntâlnit cu familia lui la întoarcerea în țară. Mihai Găinușă a fost așteptat acasă de o soție frumoasă și doi copii superbi.

De-a lungul anilor, Mihai Găinușă a fost foarte discret cu viața personală, așa că toată lumea a avut un șoc când a văzut-o acum pe Eva. Fata, nu demult de-o șchioapă, a devenit o tânără frumoasă, o adevărată femeie. E drept, delicată, subțirică și cu chip încă de puștoaică!

Cum și-a cunoscut Mihai Găinușă soția

Mihai Găinușă și soția lui s-au cunoscut în urmă cu mulți ani, pe vremea când nu știau că urmează să își unească destinele și să aibă împreună o familie. Prezentatorul a spus că el crede că soția lui l-a cunoscut prima, și apoi el.

Cei doi s-au întâlnit într-un mod neașteptat, fiind vecini în Drumul Taberei. La un moment dat, au ajuns la un pas să se tamponeze cu mașinile și astfel au interacționat unul cu celălalt.

„Am senzația că soția m-a cunoscut prima. Eram și vecini în Drumul Taberei și, la un moment dat, era să ne tamponăm cu mașinile. A fost cea mai frumoasă și lungă amiabilă din viața mea. Sper că și din a ei. Cred că atunci când am cerut-o de soție, am luat-o pe ocolite și i-am zis că o cer pentru un prieten. Jucam rolul unui pețitor și am fost ușor penibil. Dar dacă o supăram foarte tare, probabil pleca cu prietenul imaginar”, spunea Mihai Găinușă în urmă cu ceva timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
21 octombrie 2024
21 octombrie 2024