Prima pagină » Cancan » Cum arată acum Dana Roba? Iată cât de mult i-a crescut părul

Cum arată acum Dana Roba? Iată cât de mult i-a crescut părul

14 aug. 2023, 14:25,
BZI.ro, în Cancan

Dana Roba arată diferit acum, la câteva luni după ce a ieșit din spital după ce a fost internată în stare gravă la Terapie Intensivă. Conform pozei publicate pe o rețea de social media se pare că părul vedetei a crescut considerabil.

Vă aducem aminte faptul că Dana Roba a fost bătută cu bestialitate de către soț.  Aceasta a fost bătută cu un ciocan, având nevoie de îngrijiri medicale complexe. Vedeta a stat internată mai multe zile la Terapie Intensivă, iar recuperarea pare să meargă foarte bine.

Cum arată acum Dana Roba

Dana Roba a surprins pe toată lumea prin partajarea unei noi fotografii pe contul său personal de Instagram. În postarea recentă, vedetă a dezvăluit cu bucurie că părul ei a crescut considerabil. Cu toate acestea, urmează să se supună unor intervenții chirurgicale în viitorul apropiat.

”Cât de mult mi-a crescut părul…”, a scris Dana Roba pe contul ei personal de Instagram.

Viața Danei Roba a suferit o transformare radicală după un eveniment tragic, în care a fost agresată de soțul ei cu un ciocan. Această agresiune a dus la răni grave și a necesitat internarea vedetei în spital. După ce s-a recuperat, Dana Roba s-a întors la cele două fetițe ale sale, care în timpul agresiunii au fost lăsate în grija părinților soțului, Daniel Balaciu. În ciuda traumei prin care a trecut, make-up artistul s-a concentrat acum pe creșterea și îngrijirea fetițelor sale. Ea a exprimat dorința de a se dedica mai mult ca niciodată rolului său de mamă. Dana Roba a împărtășit că simte că are sprijinul lui Dumnezeu și că este hotărâtă să facă față tuturor provocărilor și dificultăților pe care le întâlnește în viața ei.

Dana Roba, surprinsă în compania unui bărbat misterios

Dana Roba a fost recent fotografiată ținându-se de mână cu un bărbat misterios, iar aceste fotografii au devenit virale pe internet. Potrivit informațiilor, acest bărbat ar fi Beni, un cunoscut al vedetei, care i-ar fi oferit flori de mai multe ori în trecut. În ciuda speculațiilor din presă, Dana Roba a declarat că nu îi pasă de zvonurile care circulă și că își va trăi viața conform propriilor dorințe, indiferent dacă aceste zvonuri sunt adevărate sau nu. Aceasta subliniază că are dreptul de a-și trăi viața în felul în care își dorește.

„Nu vreau să zic nici că e, nici că nu e iubitul meu. Pot spune acum doar că e un prieten foarte bun, îl cheamă Beniamin. Este de la biserică, omul este singur, eu sunt singură. Fiecare om are dreptul la viață”, a declarat Dana Roba.

De-a lungul timpului, bărbatul i-a făcut deseori daruri de flori, însă make-up artistul a clarificat că aceste gesturi nu implică o relație romantică între ei. Ea consideră că bărbatul încearcă, de fapt, să o sprijine în procesul de vindecare după evenimentul traumatizant pe care l-a trăit. Așadar, Dana Roba arată acum total schimbată față de momentul în care a ajuns la spital, iar părul i-a crescut considerabil astupând cicatricele lăsate de agresiunea domestică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 iulie 2024
06 iulie 2024