Prima pagină » Radio » Actualitate » Cum arată acum Cornelia, dansatoarea maneliștilor, la vârsta de 55 de ani. Aceasta făcea furori în anii 2000

Cum arată acum Cornelia, dansatoarea maneliștilor, la vârsta de 55 de ani. Aceasta făcea furori în anii 2000

05 oct. 2023, 10:25,
în Radio

Cornelia, dansatoarea maneliștilor, a ajuns la vârsta de 55 de ani și arată total diferit de perioada în care ne încânta cu mișcările ei. Aceasta a început să danseze de la o vârstă fragedă și multă vreme a făcut parte dintr-un ansamblu de balet. Odată cu începutul anilor 2000, Cornelia a făcut trecerea către muzica de petrecere, apărând în foarte multe videoclipuri de manele.

La începutul anilor 2000, Cornelia Stoicescu era cunoscută drept „dansatoarea maneliștilor” și făcea furori cu mișcările sale senzuale pe ritmuri de manele. Bruneta s-a remarcat rapid prin dans, dar și printr-un look atipic pentru vremea respectivă. Femeia a apărut în multe videoclipuri ale maneliștilor și a dansat alături de toți artiștii celebri. Cornelia îi însoțea pe aceștia și la evenimente, unde făcea bani frumoși.

Cum arată acum Cornelia, dansatoarea maneliștilor, la vârsta de 55 de ani

Pe numele real Cornelia Stoicescu, dansatoarea arată senzațional și acum, la vârsta de 55 de ani, deși a dispărut din lumina reflectoarelor. Oricum, aceasta dansează în continuare la diferite evenimente, încântând asistența pe ritmuri orientale. Femeia este renumită pentru mișcările senzuale ale trupului, cu ajutorul cărora întreținea și în trecut petrecăreții.

În prezent, Cornelia își ține viața departe de camerele de luat vederi, însă mai împărtășește cu fanii anumite experiențe pe contul de TikTok. Femeia s-a filmat, de curând, alături de mama sa, în Teleorman, în casa părintească.

Dansatoarea obișnuiește să urce pe contul de TikTok și imagini alături de partenerul său de viață, de prin călătorii sau excursii. Fizic, Cornelia arată aproape la fel, având o siluetă de invidiat, iar timpul pare că nu a lăsat nicio amprentă asupra ei. Cu toate acestea, în privința garderobei a făcut mari schimbări, devenind mult mai sobră. Dacă în anii 2000 obișnuia să poarte doar haine mulate, pline de sclipici sau paiete, acum le-a înlocuit cu haine simple și de culori închise.

Cornelia, dansatoarea maneliștilor, despre machiajul specific

Cornelia a început să danseze de la o vârstă fragedă. Ulterior, începând de pe la 30 de ani, a început să participe la concertele celor mai cunoscuți artiști de petrecere din România. Imediat a apărut în fața micilor ecrane, iar mai apoi în zeci de videoclipuri ale pieselor lansate de cântăreți.

„Cornelia Dansatoarea” a ajuns imediat în inimile românilor, mai ales că avea un look impecabil și diferit, care atrăgea atenția tuturor. În anii 2000 nu erau la modă genele false, însă ea atrăgea sute de priviri cu niște gene naturale foarte lungi și arcuite. Aceasta a povestit de la cine a deprins tainele machiajului cu care făcea furori.

„Eu eram balerină la ansamblul «Rapsodia română». Am mers într-un turneu în Moscova. Acolo am văzut o balerină rusoaică şi am întrebat-o cum şi le face. Există un rimel rusesc compact, nu este lichid. Acelaşi rimel îl folosesc de ani de zile. Îmi ia cam jumătate de oră (n.r. – să mă machiez)”, spunea „Cornelia Dansatoarea” într-o emisiune televizată.

Cornelia Stoicescu arată la fel de bine și acum, având o siluetă ca pe vremuri și cu genele sale unice alături de care s-a remarcat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *