Prima pagină » Cultural » Cum arată acum copiii Danei Nălbaru. Ce imagini a postat soția lui Dragoș Bucur

Cum arată acum copiii Danei Nălbaru. Ce imagini a postat soția lui Dragoș Bucur

04 dec. 2023, 10:41,
în Cultural

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur formează un cuplu în care priorități sunt iubirea, copiii și lucrurile simple, iar reacțiile pe care le primesc în mediul online reflectă acest aspect. Dragoș și Dana, pe care multă lume îi simpatizează și îi consideri de mult timp un exemplu, au devenit și mai activi pe rețelele de socializare odată cu noile activități.

Dragoș Bucur a fost văzut într-un nou sezon al emisiunii „Visuri la cheie” difuzată de PRO TV, în timp ce Dana s-a ocupat cu atenție de afacerile familiei.

Cum arată acum copiii Danei Nălbaru

Dana este foarte apropiată de cei trei copii ai săi, se ocupă de treburile casnice și se implică și în afacerile familii. Dana Nălbaru deține un laborator de cofetărie, o brutărie și este asociată la un bistro elegant din București. Fosta solistă a trupei Hi-Q, care anunțat recent că sa convertit și a fost botezată în credința creștină, găsește timp și pentru social media, unde postează momente frumoase din viața liniștită alături de cei trei copii ai săi.

Dana Nălbaru (45 de ani) și Dragoș Bucur (45 de ani) sunt căsătoriți de aproape 18 ani și au o familie minunată. Ei au trei copii împreună, doi biologici – Sofia (16 ani) și Kadri (8 ani), și unul adoptat, o fetiță pe nume Roxana India, în vârstă de 11 ani. Fosta solită de la Hi-Q copiilor dedică întregul timp și urmează mereu în fiecare pas. Astfel, au apărut și aceste noi fotografii cu cei trei frați, în diverse excursii, plimbări, drumeții montane sau pur și simplu în casei lor din țară.

„Sofia și Dragoș, sus, pe Piatra Craiului”, a scris Dana în dreptul unei poze de la înălțime, cu tatăl și fiica lui adolescentă. Sofia va împlini 17 ani anul viitor, în ianuarie, și are o frumusețe angelică.

„Sunt cea mai fericită când îi văd liniștiți și bucuroși de viață, dar cel mai mult îmi doresc să fim sănătoși și să rămânem uniți, prin dragoste”, a mai scris artista lângă imaginile cu Kadri și Roxana, zbenguindu-se în natură.

Într-o altă imagine apar Sofia și tatăl ei, Dragoș Bucur, îmbrățișați într-un dans. „Frumoasa mea fetiță nu mai este o fetiță. Aici dansează cu tatăl ei”, a scris Dana, pe imaginea publicată pe Instastory.

Ce a făcut Dragoș Bucur la prima întâlnire cu Dana Nălbaru

Dragoș Bucur a dezvăluit detalii surprinzătoare despre prima întâlnire cu soția sa, artista Dana Nălbaru. Cei doi sunt căsătoriți de 18 ani și au împreună trei copii minunați. Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au ales să-și trăiască povestea de dragoste în intimitate, departe de ochii curioșilor, fiind mereu discreți în ceea ce privește viața lor personală. Cu toate acestea, actorul a povestit cum s-a desfășurat prima întâlnire.

„Eu și Dana când ne-am cunoscut, ne-am dus la masă și mi-am luat ciuperci și pentru ciuperci nu-ți faci insulină, că n-au carbohidrați, dar am scos eu penul și mi-am făcut acolo jumătate de doză, așa, de unitate… Păi cum să fie? După 18 ani avem 3 copii, ne-am căsătorit, a fost foarte bine!’, a mărturisit actorul în podcastul „Vorba lui Jorge.’

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur sunt foarte apropiați de copiii lor și caută mereu să facă cât mai multe activități împreună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *