Prima pagină » Radio » Actualitate » Cum arată acum Aviv, fiul Monicăi Anghel, care a împlinit 13 ani. Adolescentul și-a depășit mama în înălțime

Cum arată acum Aviv, fiul Monicăi Anghel, care a împlinit 13 ani. Adolescentul și-a depășit mama în înălțime

13 sept. 2023, 14:27,
în Radio

Aviv, fiul adolescent al Monicăi Anghel, a împlinit recent 13 ani și a devenit de nerecunoscut, ba chiar și-a întrecut și mama în înălțime. Artista își amintește cu nostalgie de momentul când a devenit mamă, în 2010. Cât a fost însărcinată, Monica Anghel nu a vrut să afle sexul copilului, așa că a pregătit și nume de fată, și de băiat.

Pe Monica Anghel o știe toată țara, dar uite ce familie frumoasă are solista noastră! Soțul, fiul, tatăl și fratele sunt cei patru bărbați care i-au marcat existența și despre care a vorbit, de fiecare dată, la superlativ. Aviv, băiatul Monicăi Anghel, a împlinit recent 13 ani și a cucerit Internetul cu cea mai nouă fotografie publicată de mama lui.

Aviv, fiul Monicăi Anghel, a împlinit 13 ani

Monica Anghel avea 39 de ani când a devenit mamă, pe 10 septembrie 2010, iar vestea a fost anunțată cu bucurie maximă:

„Are 3,250 kg, a primit nota 10 din partea medicilor și îl voi boteza Aviv Alexandru”.

La vremea aceea, solista a refuzat să afle sexul copilului, așa că pregătise câte un nume și pentru fată, și pentru băiat. Aviv a apărut în viața ei la un an după ce solista începuse relația cu Marian Caraivan, fost ofițer SPP și inspector de securitate pe aeroport, un bărbat discret, căci așa i-a impus și meseria.

Cei doi, alături de fiul lor, sunt o familie model, dar și foarte „cool”. De ziua lui Aviv, care pe 10 septembrie a împlinit 13 ani, Monica Anghel a publicat o poză cu ea și cu fiul ei, în ținute de cowboy, amândoi având microbul echitației. Adolescentul și-a depășit cu mult mama în înălțime, are o alură puternică, masculină și o statură impunătoare.

„În urmă cu 13 ani ai apărut în viața mea. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că te am. Mulțumesc pentru fiecare zi pe care o petrecem împreună. La mulți ani, copilul meu iubit. Îți dorim să îți împlinești toate gândurile bune și mărețe. Te iubim”, a fost mesajul solistei de ziua lui Aviv.

Ce pasiuni are fiul Monicăi Anghel

În urmă cu ceva timp, Monica Anghel a dat mai multe detalii despre fiul ei, spunând și ce pasiuni are acesta. Astfel, Aviv face foarte mult sport. Adolescentul înoată foarte bine, face echitație de trei ori pe săptămână, iar de două ori săptămânal merge la karate. Totodată, Aviv are și înclinații artistice, fiind pasionat de pian, chitară și actorie.

„El este foarte înalt, dar nu este gras, este un copil foarte bine dezvoltat. Are mușchi, face foarte mult sport. Trebuie să și mănânce. Face sport, învață, are școală, face pian, chitară, actorie. Are un program extrem de încărcat. Nu îl pun, el vrea să facă lucrurile acestea. Am zis OK, evident că îl susțin, ca orice părinte atunci când copilul lui vrea să facă ceva.

Nu știu ce o să facă mai târziu, este încă micuț, în toamnă face 13 ani. Dar este mai înalt ca mine, poartă 44 la picior și are 1,70 la aproape 13 ani, e bărbat în toată regula”, a spus Monica Anghel.

Cu toate acestea, Aviv are parte de o educație aleasă și este menținut cu picioarele pe pământ, chiar dacă mama lui este vedetă.

Monica Anghel, relație specială cu tatăl și fratele ei

La 52 de ani, Monica Anghel are norocul să aibă în viață ambii părinți, iar cu tatăl ei are o relație specială. Atât mama, tatăl, cât și fratele solistei au înclinații și meserii din domeniul artistic.

„Bunicul meu a fost sculptorul personal al Regelui Mihai. Moștenindu-i talentul, tata a dus mai departe tradiția și a fost, la rândul său, sculptor, iar fratele meu, artist și el, a fost atras mai mult de pictură. Mama, în schimb, a avut înclinație spre o altfel de artă și a făcut carieră în design vestimentar”, povestea la un moment dat artista, în emisiunea lui Dan Negru.

„Mama, tata și copilul! Vă ador, părinții mei! Sunteți cei mai buni, îngăduitori, răbdători, implicați, adorabili, iubitori, sunteți cei mai minunați părinți din lume pentru mine și Alex! Vă mulțumesc pentru că ne sunteți părinți! Vă adorăm, mama și tata”, a scris Monica Anghel, pe Instagram, în dreptul unei imagini cu părinții ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *