Prima pagină » Cancan » Cum arată acum Anemona de la ASIA. Motivul pentru care nu mai apare în filme

Cum arată acum Anemona de la ASIA. Motivul pentru care nu mai apare în filme

21 ian. 2021, 14:11,
în Cancan

Pe vremuri era o prezență nelipsită de pe micile ecrane, astfel că pe bună dreptate lumea se întreabă cum mai arată Anemona de la ASIA. Apoi, după destrămarea trupei, Anemona Niculescu devenea protagonista unui serial de succes – Secretul Mariei. Ei bine, în prezent, Anemona mai are treabă cu actoria doar din punct de vedere didactic.

În urmă cu 15 ani, publicul aștepta cu nerăbdarea noile episoade ale serialului de succes „Secretul Mariei”. Ei bine, de ceva vreme, nu s-a mai auzit nimic despre actorii principali din serial. Pe atunci, Anemona îi dădea viață personajului principal din serial, însă acum nu mai apare în producții TV.

Cum arată acum Anemona de la ASIA

În anii 2005-2006, se difuza pe Antena 1, unul dintre cele mai de succes seriale românești. „Secretul Mariei” a reușit să le câștige simpatia oamenilor, dar și atenția publicului. Povestea serialului se concentra în jurul a două surori gemene, identice, care ajunseseră fiecare pe un drum diferite. Lorena era căsătorită cu moștenitorul unei averi imense, Octavian Bărbulescu, și Maria, dansatoarea de striptease, care avea un suflet bun, în ciuda lumii în care activa. Lorena este ucisă, iar Maria îi ia identitatea acesteia, pentru a afla în ce circumstanțe a murit sora ei geamănă.

Acum, la 15 ani distanță, actorii principali au dispărut din lumina reflectoarelor, dar cu toate astea, publicul este curios să afle ce s-a ales de cele mai importante personaje din serial. Anemona Niculescu le-a interpretat pe cele două surori. Aceasta avea 26 de ani când a devenit una dintre cele mai iubite actrițe din țară. Însă cu timpul, Anemona s-a schimbat față de cum o știam și a renunțat pentru o perioadă și la filme.

Cu ce se ocupă în prezent

Acum, Anemona are 41 de ani și este mama unui băiețel de 7 ani. În momentul de față ea este profesor doctor asociat la Universitatea Hyperion, Facultatea de Arte, secția Actorie. Anemona a dispărut din lumina reflectoarelor de ani de zile, însă înainte de a fi actriță, Anemona activa în domeniul muzicii. Frumoasa blondină a făcut parte din trupa ASIA, care s-a destrămat în 2006. Anemona a renunțat la trupă în 2000, pentru a se ocupa de teatru, iar în 2005 a jucat în serialul „Secretul Mariei”.

„Sunt profesor doctor asociat la Universitatea Hyperion, Facultatea de Arte, secţia Actorie, unde predau actorie împreună cu Maia Morgenstern şi Tache Florescu. Voi juca într-un film serial, al cărui scenariu tocmai l-am terminat de citit şi despre care vă pot spune că este minunat şi că promovează România, tradiţia şi valorile româneşti, fiind un periplu prin ultimii 2000 de ani de istorie, de la Decebal încoace, fiind un prilej de a arăta frumuseţile României şi resursele ei minunate”, a declarat frumoasa actriță.

Așadar, la cum arată acum Anemona de la ASIA, putem spune că a suferit o transformare frumoasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`