Prima pagină » Cancan » Cum arată acum Andreea Tonciu. E total schimbată față de cum era când s-a lansat
Cum arată acum Andreea Tonciu. E total schimbată față de cum era când s-a lansat

Cum arată acum Andreea Tonciu. E total schimbată față de cum era când s-a lansat

12 oct. 2020, 07:30,
BZI.ro, în Cancan

La cum arată acum Andreea Tonciu e greu să o recunoști față de imaginea pe care o avea la începuturile carierei în showbiz. Acum, după mulți ani și intervenții estetice, fosta pupăză a lui Bahmu este total diferită.

Andreea Tonciu a fost mereu unul dintre cele mai controversate personaje de la TV. Aceasta a devenit celebră în urma postului de asistentă pe care îl deținea la emisiunea Adrianei Bahmuțeanu, „La şuetă cu Bahmu”. De asemenea a avut și diverse colaborări cu alte posturi TV sau reviste pentru care a pozat în ipostaze care mai de care mai atrăgătoare. Ea a fost mereu criticată pentru nasul său care avea o dimensiune ceva mai mare. Însă, tocmai datorită acestui aspect a devenit și mai cunoscută. Totuși, a fost un motiv pentru care a decis să se opereze.

Andreea Tonciu participă acum la emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” și afișează mereu un look de zile mari. Este foarte îngrijită și complet diferită de cum arăta când a apărut în showbiz. Prezența ei provoacă controverse și aici, însă din punct de vedere stilistic, se pare că se descurcă de minune și primește laude și calificative pozitive din partea juraților.

Cum arată acum Andreea Tonciu, după de operațiile estetice

Andreea Tonciu este una dintre cele mai cunoscute femei din România. Ea și-a început cariera ca asistentă de emisiune, prezentatoare a rubricii de vreme sau chiar model pe scenele unora dintre cele mai celebre cluburi din Capitală. Ea s-a făcut remarcată pentru felul ei de a fi, pentru starea ei de spirit și comportamentul său, cu care reușea să iasă din tipare.

Andreea Tonciu a apelat la operații estetice pentru a afișa look-ul de azi. Iar acesta nu mai amintește aproape deloc de tânăra de acum câțiva ani, la debut de carieră. Andreea Tonciu a fost mereu ținta glumelor răutăcioase din cauza nasului său, a cărui formă și mărime nu erau tocmai potrivite. Astfel, ea a decis să-și îmbunătățească aspectul fizic, motiv pentru care și-a operat nasul. De atunci, ea a scăpat de complexe și este mai încrezătoare.

Andreea Tonciu mereu a fost sinceră și asumată și nu s-a ferit să vorbească despre operațiile estetice pe care le-a făcut pentru a arăta mai bine. În afară de rinoplastia din 2014, efectuată la o clinică din Turcia, cu 4 ani înainte, tânăra a mai apelat la ajutorul medicului estetician pentru a-și pune silicoane. În plus, ea și-a injectat și acid hialuronic în buze, ceea ce a făcut ca fizionomia ei să se schimbe complet.

Ruptură definitivă cu Sânziana Buruiană

Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană au fost prietene foarte bune pentru o perioadă lungă de timp. Cu toate acestea, prietenia lor este de domeniul trecutului, de vreme ce divele nu își mai vorbesc de ani buni. Din 2012, Sânziana și Andreea s-au distanțat treptat. În urmă cu ceva timp, între fostele prietene a izbucnit un scandal de proporții, după ce Sânziana Buruiană a fost invitată la nunta Andreei Tonciu.

Sânzianei i-a fost rău la petrecere și a declarat că mâncarea nu a fost de calitate, motiv pentru care nu s-a simțit prea bine. Afirmațiile acesteia au deranjat-o foarte mult pe Andreea Tonciu și, deși prietena ei și-a schimbat declarația și a mărturisit că a fost deocheată, bruneta nu a putut trece peste spusele blondinei.

Dincolo de toate acestea, e foarte greu să o mai recunoști pe fosta pupăză a lui Bahmu, la cum arătă acum Andreea Tonciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *