Prima pagină » Radio » Actualitate » Cum arată acum Andreea Antonescu, care este însărcinată cu al doilea copil

Cum arată acum Andreea Antonescu, care este însărcinată cu al doilea copil

28 sept. 2022, 11:30,
în Radio

Andreea Antonescu, care este însărcinată în cinci luni, urmează să aducă pe lume cel de-al doilea copil la începutul anului viitor. Acum, după ce artista iubește din nou, își dorește să divorțeze cât mai repede de tatăl fiicei sale, care locuiește în America. În prezent, Andreea Antonescu formează un cuplu cu jurnalistul Victor Vrânceanu.

Andreea Antonescu trăiește în prezent o frumoasă poveste de dragoste cu Victor Vrânceanu, după ce în urmă cu trei ani s-a separat de soțul ei Traian Spak. În urmă cu mai mulți ani, artista și-a încercat norocul peste Ocean, însă nu a reușit mare lucru. Totuși, ea și-a întemeiat acolo o familie, având și o fetiță, pe nume Sienna. Acum, Andreea Antonescu dorește să obțină cât mai rapid divorțul de soțul ei.

Cum arată acum Andreea Antonescu, însărcinată cu al doilea copil

Andreea Antonescu a aflat că va deveni mamă pentru a doua oară după ce s-a întors de la show-ul „America Express”. Artista și Victor Vrânceanu, actualul ei partener, vor deveni părinți la începutul anului viitor. Până la naștere, acum vedeta se bucură de o vacanță la mare distanță de România, tocmai în America.

Andreea Antonescu a atras atenția cu cele mai recente imagini postate pe rețelele de socializare. Vedeta și fiica ei Sienna au plecat de câteva săptămâni în America, acolo unde au locuit ani de zile și unde e stabilit Traian Spak, care este încă soțul Andreei și tatăl fiicei sale.

Chiar dacă e însărcinată, Andreea Antonescu nu a renunțat la călătorie și se bucură de America la fel cum făcea și înainte. Ea a furori în diverse ținute, toate i-au pus în evidență sarcina care e destul de avansată.

„Sarcină ușoară”, i-au urat toți fanii ei pe Facebook și pe Instagram.

Motivul pentru care Andreea Antonescu a plecat în America

Deși este îndrăgostită de actualul ei partener, Andreea Antonescu a plecat pentru o perioadă în America, la soțul ei. Cum cei doi s-au căsătorit în România, cel mai rapid divorț ar fi la un notar, pe cale amiabilă. Doar că Traian Spak nu poate sta în România o lună, pentru a putea fi prezent atât la depunerea actelor, cât și la definitivarea divorțului, la termenul legal de 30 de zile.

Acum, însărcinată în cinci luni, Andreea Antonescu și-a anulat toate concertele și a zburat peste Ocean. Astfel, ea speră să rezolve cât mai rapid cu divorțul de Traian Spak.

„Andreea are o sarcină fără probleme, dar cu toate acestea se protejează cât poate, pentru a nu o pune în pericol. Nu avea în plan să plece în America, dar s-a decis instant, pentru că trebuie să-și rezolve problemele”, a declarat o sursă apropiată artistei.

Dincolo de toate acestea, Andreea Antonescu a declarat în repetate rânduri că între ea și tatăl fetiței sale lucrurile sunt clare de mai bine de trei ani, de când au decis să se despartă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *