Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum arată acum Adina Asăvoaie, păpușa de la Glina. Adolescenta s-a mutat cu chirie

Cum arată acum Adina Asăvoaie, păpușa de la Glina. Adolescenta s-a mutat cu chirie

01 sept. 2022, 21:00,
în Cancan ultimă oră

În anul 2016, cazul Adinei Asăvoaie era adus în atenția publicului de către Libertatea. La vremea respectivă, păpușa de la Glina avea 10 ani și avea o situație grea. Ulterior, adolescenta a fost ajutată și a pozat pentru reviste glossy și a urcat pe podium.

Adina trăia la o aruncătură de băț de Groapa Glina, în condiții extrem de grele. Situația ei nu era deloc bună, însă fata era de o frumusețe răpitoare. În decembrie 2016, ziarul Libertatea prezenta drama „păpușilor” de lângă groapa de gunoi de la Glina. Trista poveste a celor patru frați din Glina a devenit virală la vremea respectivă.

A fost plecată prin diverse țări, unde a urcat pe podium și a pozat în cele mai spectaculoase locuri

Adolescenta a fost ajutată și și-a îndeplinit visul de a deveni model. A fost plecată prin diverse țări, unde a urcat pe podium și a pozat în cele mai spectaculoase locuri. Recent, în cadrul unui interviu, ea a mărturisit că s-a mutat de la Glina.

„Reporter: Cum ți s-a schimbat viața?

Adina: În bine. Am devenit cunoscută, am devenit model, am urcat pe o scenă.

Reporter: Te așteptai să ți se schimbe într-un asemenea mod viața?

Adina: Nu mă gândeam niciodată că o să se întâmple așa ceva. Adică nici prin gând, sau să visez. Urmează să merg la un concurs internațional. Am atâtea emoții! Nici n-am ajuns acolo, dar îmi doresc foarte mult să particip la cât mai multe concursuri, să câștig multe titluri”, a mărturisit Adina Asăvoaie într-un interviu recent, în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu.

„Am văzut-o prima dată pe scena unui festival românesc, mi s-a părut impresionantă frumusețea ei. Am zis: Wow! Fata asta chiar e frumoasă!. Nu știam încă despre cine e vorba. Nu auzisem încă de povestea „Cenușăresei”. Mi-a plăcut de ea și mi-am propus să o ajut”, a povestit Cătălina, impresara Adinei, în emisiunea amintită.

Adolescenta s-a mutat cu chirie

Adina Asăvoaiei a mai spus în cadrul interviului că nu mai locuiește lângă groapa de gunoi din Glina, ci s-a mutat într-o chirie.

„Da, m-a ajutat și Cătălina (n.r. managerul ei), dar să zicem că din propriii mei bănuți. Ea este ca mama. Este prietena mea, este managera mea. Ea m-a ajutat cu sfaturi, a fost mereu lângă mine. Ea înseamnă cam totul pentru mine”, a încheiat Adina.

În ultima perioadă, Adina este tot mai absentă de pe rețelele de socializare, iar nimic nou nu se mai știe despre cariera ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *