Prima pagină » Radio » Actualitate » Cum arată acum Adelina Chivu și cele două fiice. Fosta prezentatoare e total schimbată

Cum arată acum Adelina Chivu și cele două fiice. Fosta prezentatoare e total schimbată

18 oct. 2023, 12:02,
BZI.ro, în Radio

Adelina Chivu i-a dăruit două fiice fostului căpitan al naționalei de fotbal a României iar acum are o viață de vis în Italia. Fosta prezentatoare a știrilor sportive a renunțat la cariera ei în urmă cu 15 ani și l-a urmat pe Cristi Chivu în străinătate. În prezent, Adelina Chivu s-a schimbat foarte mult față de cum o știam.

În urmă cu 15 ani, Adelina Chivu a renunțat la postul de prezentatoare de știri sportive, de la Antena 3, pentru a-și urma alesul inimii în străinătate. Între timp, viața frumoasei vedete din Piatra Neamț a devenit din ce în ce mai roz. Azi, Adelina poate spune că a făcut cea mai bună alegere din viața ei, deoarece este nespus de fericită alături de familia ei frumoasă! În plus, fetele Adelinei și ale lui Cristi Chivu au devenit adevărate domnișoare.

Cum arată acum Adelina Chivu și cele două fiice

Italia a devenit țara de adopție a Adelinei Chivu (41 de ani) încă din 2007, an în care s-a logodit cu fostul căpital al echipei naționale de fotbal, Cristian Chivu (42 de ani). Pe 6 iulie 2008, cei doi  s-au căsătorit, iar pe 12 februarie 2009 s-a născut Natalia, prima lor fată (14 ani și 8 luni). Cea de-a doua fiică a cuplului, Anastasia s-a născut pe 4 noiembrie 2010, astfel că în curând va împlini 13 ani.

Cele mai recente poze publicate de Adelina pe InstaStory sunt o confirmare că în Italia „la dolce vita” se trăiește din plin. Adelina, Cristi și cele două fiice călătoresc des și se bucură de locurile superbe din țara de adopție. Într-una dintre poze, Adelina o plimbă pe faleză pe cățelușa Lia, iar în altă imagine apare Cristi, flancat de cele două fiice, care aproape l-au depășit în înălțime. Adelina are părul foarte lung, mai închis la culoare, se îmbracă sport de cele mai multe ori și a rămas la fel de naturală ca întotdeauna. Cât despre cele două fiice ale cuplului, Natalia și Anastasia au moștenit frumusețea și grația mamei.

Cum s-au cunoscut Adelina și Cristi Chivu

La începutul acestui an, fosta prezentatoare a știrilor sportive a fost invitată în emisiunea „La Măruță”, unde a povestit despre începutul relației cu soțul ei, Cristi Chivu.

Cei doi s-au cunoscut în anul 2007, pe timpul verii. Au participat amândoi la un concert al trupei Holograf, acolo unde au făcut cunoștință, datorită unui prieten comun. Ea era o frumoasă prezentatoare de știri sportive, iar el era chiar căpitanul echipei naționale de fotbal a României.

„Au trecut foarte repede și foarte ușor acești ani. Ne mai certăm, dar nimic grav. Nu ni s-au dat șanse la început, nici eu nu ne dădeam șanse, dacă e să fiu corectă. Pur și simplu ne-am lipit foarte repede, asta m-a speriat și mai tare. După asta a venit sarcina cu Natalia. Ai grijă ce-ți dorești a fost. Adică îmi doream, dar… Eu nu văzusem copil nou-născut până atunci. Noroc că a fost foarte bună Natalia cât a fost bebeluș. Nu același lucru pot să spun și despre Anastasia, că de aia am doar 2 copii și nu m-am întins un pic cu numărul”, a povestit Adelina Chivu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
12 iulie 2024
12 iulie 2024