Prima pagină » Cancan ultimă oră »  Cum ar fi început povestea dintre Costel Biju și amanta cu care are o fetiță. În trecut declara că s-au văzut de 2 ori: „M-a căutat atâta timp și l-am iubit”

 Cum ar fi început povestea dintre Costel Biju și amanta cu care are o fetiță. În trecut declara că s-au văzut de 2 ori: „M-a căutat atâta timp și l-am iubit”

10 aug. 2024, 16:40,
în Cancan ultimă oră

Costel Biju are o fetiță cu amanta, o tânără care pe atunci avea 27 de ani. Flori lucra la un salon de masaj, acolo unde manelistul ar fi mers de câteva ori, potrivit declarațiilor ei din urmă cu cinci ani, la Acces Direct. Femeia susține că, de fapt, el ar fi insistat să fie împreună și chiar ar fi căutat-o șapte luni.

De cinci ani, de când s-a aflat că manelistul Costel Biju are un copil cu amanta, fetiță pe care el spune că a recunoscut-o, spiritele s-au liniștit între cei doi. Asta până de curând, când Flori a vorbit pe TikTok despre tatăl fiicei sale, despre care spune că nu s-a implicat în creșterea ei.

Amanta lui Costel Biju susține că, de fapt, manelistul ar fi căutat-o mai mult timp

În urmă cu cinci ani, Flori și-a spus povestea la Acces Direct, atunci când declara că ea și Costel Biju s-au cunoscut la salonul de masaj unde lucra în acea perioadă și că ar fi fost vorba doar de două întâlniri. De curând, Florentina Ioniță a declarat că situația ar fi fost cu totul alta, căci manelistul ar fi căutat-o șapte luni și chiar ar fi insistat să fie împreună. Femeia mai spune că văzând eforturile manelistului, ar fi cedat și s-ar fi îndrăgostit de el.

„M-a căutat atâta timp, șapte luni, eu fiind mai mică de ani, am ținut la el, l-am iubit, de aia am stat și am făcut un copil cu el. Pentru că l-am iubit”, a spus Florentina Ioniță, într-un live, pe TikTok.

Susține că manelistul ar fi venit de câteva ori în vizită la fiica lor

Flori mai spune că manelistul nu și-ar fi făcut datoria de părinte de o bună perioadă. Ar fi venit de câteva ori în vizită la fiica lor, iar micuța îl cunoaște. Doar că, la un moment dat, Costel Biju ar fi început să vină din ce în ce mai rar la fetița lor, de aici și dorința Florentinei ca el să se implice în creșterea Raisei.

„Fata îl știe, da, a venit de câteva ori să o vadă, adică o dată la patru luni, la cinci luni. Acum un an și jumătate de când… (n.r. nu ar mai fi venit). A văzut fetița de câteva ori. Toate vă dați cu părerea acum (…) Până acum am crescut-o singură, dar până la urmă, ce bani i-a dat el? Nu mai vreau să mai tac, pentru că am tăcut și m-au luat de proastă și și-au bătut joc. De acum încolo, o să le arăt eu că nu mai e așa. O să îl dau în judecată”, a mai spus amanta lui Costel Biju.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *