Prima pagină » Sanatate » Cum am scăpat de E coli. Tratament medicamentos pentru a uita definitiv de bacterii intestinale

Cum am scăpat de E coli. Tratament medicamentos pentru a uita definitiv de bacterii intestinale

28 iul. 2022, 09:44,
în Sanatate

Persoanele care pot afirma cu certitudine că am scăpat de E coli au avut de îndurat un proces îndelungat de tratament. Infecția intestinală reprezintă un grup de boli infecțioase de natură bacteriană care afectează tractul gastrointestinal. Bacteria este însoțită de inflamație, sindrom intestinal și intoxicație generală.

Bacteria intestinală apare accidental în mucoasele tractului vegetal cu afecțiuni intestinale la nou-născuți și colita virală nespecifică. Țesuturile inflamate prezintă tulpini invazive de Escherichia, iar numărul de microorganisme este legat de severitatea procesului de aprindere din intestin. Afecțiunea poate fi cauzată de diferite microorganisme patogene. Cel mai adesea aceasta este provocată de Escherichia coli. Majoritatea tulpinilor de bacterii gram-negative nu sunt de scurtă durată din această cauză afecțiunea este greu de vindecat. Boala este cauzată de tulpini virulente, care sunt duse în intestine. Printre cauzele posibile ale manifestării bacteriilor intestinale sunt folosirea legumelor infectate și a apei fermentate, depozitarea necorespunzătoare a produselor alimentare, prelucrarea termică insuficientă a cărnii.

grafica barbat care se tine de burta din cauza durerii

Terapia infecțiilor intestinale este întotdeauna complexă

Am scăpat de E coli. Când pacientul are nevoie de spitalizare

Este foarte important să cunoști că din moment ce bacteria intestinală a fost diagnosticată la copiii de până la 5 ani acesta este un motiv ferm pentru spitalizare. Terapia infecțiilor intestinale și de stomac este întotdeauna complexă. De obicei, aceasta este îndreptată către utilizarea unui agent etiologic, regenerare și îmbunătățirea echilibrului apă-electrolitic.

De asemenea, terapia contribuie la îndepărtarea produselor toxice care s-au acumulat în stomac și utilizarea simptomelor procesului patologic. Pentru utilizarea bacteriilor patogene, pacienților li se prescriu preparate antiseptice și antibacteriene sub formă de Escherichia coli. Printre cele mai eficiente pastile sunt furazolidonă, kanamicina și gentamicina.

grafica barbat care se tine de burta din cauza durerii

Printre cauzele posibile ale manifestării bacteriilor intestinale sunt folosirea legumelor infectate și a apei fermentate

Pentru a corecta echilibrul apă-electrolitic, vicorist trebuie utilizat cu soluții de glucoză-sare, care sunt preparate din pulberi Regidron, Trihydrosalt și administrate oral. De obicei, medicamentul este necesar de fi luat prin perfuzie cu diferite metode de control al glucozei și electroliților.

Pentru normalizarea flora afectată din tractul gastrointestinal, ar trebui să se utilizeze enterosorbenți, smecta, vugillya activată și sorbex.  De asemenea, pentru a trata afecțiunea ai nevoie să respecți o dietă. Aceasta trebuie respectată până când vărsăturile și diareea dispar. Astfel, se recomandă să iei o pauză  în care să consumi doar apă și ceai.

Dieta pentru tipul de piele al medicamentului este selectată individual, în funcție de severitatea procesului infecțios, de natura și virulența disfuncției intestinale.

femeie care are desenat pe abdomen sistemul gastrointestinal plin cubacterii

Bacteria intestinală apare accidental în mucoasele tractului vegetal cu afecțiuni intestinale la nou-născuți și colita virală nespecifică.

Cum să stopezi dezvoltarea bolii. Alte afecțiuni provocate de infecție

Cu o imunitate redusă și igiena afectată, afecțiunea poate fi transmisă în alte organ. Iar pentru a face față dezvoltării bolilor concomitente, precum disbacterioză, enterocolită, pielonefrită, sepsis și meningită ai nevoie de tratament pe bază de plante care distrug bacteria.

La femei, infecțiile intestinale pot provoca anexită, colpită și infecții periculoase. Absorbția în uretra unei persoane, Escherichia coli poate provoca uretrita, testiculele inflamate și prostatita. Fără vindecare în timp util, bacteria intestinală provoacă colită, gastrită și pancreatită. Deshidratarea severă, mai ales la copii, poate duce la șoc hipovolemic.

Pentru a te asigura că vei spune că „am scăpat de E coli” este bine să îți stabilești anumite standarde sanitare și igienice. Astfel, este recomandat să consumi apă fiartă, să speli foarte bine fructele și legumele înainte de a le pregăti. De asemenea, înainte de masă trebuie să îți speli foarte bine mâinile și să te ocupi de tratamentul termic al cărnii precum și fierberea laptelui înainte de a fi băut.

grafica barbat care se tine de stomac din cauza durerii

Pentru a corecta echilibrul apă-electrolitic, vicorist trebuie utilizat cu soluții de glucoză-sare

Bugetul.ro
Plecarea lui Dorinel Umbrărescu s-a produs în mod oficial. Drumarul din județul Bacău și-a luat la revedere de la oamenii din zona Buzăului
redactia.ro
Se schimbă școala românească din temelii. Părinții riscă și închisoarea dacă nu respectă acest lucru.
Bugetul.ro
Recalculare de urgență pentru 5 milioane de pensionari! Se întâmplă pe 15 iulie la CNPP, este ordin clar de la ministrul Muncii
a1.ro
Artist celebru din România a sărit la bătaie în timpul concertului său. Ce s-a întâmplat între el și un fan
Playtech.ro
Imaginea momentului cu soţia lui Dragoș Pavăl! Cum arată cea care îi este alături de ani de zile patronului Dedeman
observatornews.ro
Trucul prin care putem face răcoare în locuinţă, fără aer condiţionat
Playsport.ro
Dacă routerul WiFi are port USB, atunci ai o comoară. Iată cum îl transformi într-un...
Evz.ro
Noi taxe pentru șoferii români. Ideologia arde la portofel
realitatea.net
Testul IQ care le dă bătăi de cap elevilor de clasa a IV-a: câte triunghiuri sunt, de fapt, în imagine?
SportpeSurse
Ce s-a ales de Mariana Bitang, fosta antrenoare a lotului olimpic de gimnastică. Partenera lui Octavian Bellu a revenit în atenția publică după mulți ani
Playtech.ro
Aer polar maritim peste România. Dispare Anticiclonul Azoric şi vine răcoarea! Scăpăm de caniculă
Dailybusiness.ro
Pensii 2025. Cu cât vor scădea pensiile de peste 3000 de lei, de la 1 august, după taxarea CASS
RomaniaTV
Cine este femeia cu care s-a iubit Nicușor Dan, înainte să o cunoască pe Mirabela Grădinaru
stiriromania.ro
Alex Marcu, sfâșiat de durere lângă sicriul Teodorei. Bărbatul își ia adio de la soție cu râuri de lacrimi
RomaniaTV
Vlăduța Lupău, primele declarații despre al TREILEA copil! Artista le-a dat ea vestea fanilor. ''Gravidă în luna a-5-a''
redactia.ro
Cine este omul care și-a pierdut viața pe Transfăgărășan după ce a fost atacat de urs
ego.ro
I-a spus aceste cuvinte surorii ei mai mari, iar după câteva ore, s-a sinucis, din cauza examenului de evaluare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
08 iulie 2025
08 iulie 2025