Prima pagină » Magazin » Cum alegi frigiderul potrivit
Cum alegi frigiderul potrivit

Cum alegi frigiderul potrivit

05 sept. 2021, 07:00,
în Magazin

Ai nevoie de un nou frigider?  Ai găsit o ofertă specială la un frigider Beko și nu știi dacă este potrivit pentru tine?

Există foarte multe modele, de aceea am pregătit o listă cu cele mai importante criterii care să te ajute să găsești frigiderul potrivit pentru tine.

Măsoară spațiul disponibil

Frigiderele de dimensiuni mari sunt foarte atractive, însă ocupă și foarte mult spațiu. Dacă ai o bucătărie mică, alege un frigider cu o singură ușă, care să se încadreze perfect și să îți rămână suficient loc pentru a găti. Măsoară și ușa de la intrare pentru a te asigura că ai cum să aduci frigiderul în casă.

După ce ai măsurat atent, alege modelul potrivit pentru tine. Ai foarte multe variante disponibile: cu o singură ușă, cu două uși, side by side sau combină frigorifică.

Alege dimensiunea și în funcție de nevoia ta de consum. Dacă ai o familie numeroasă, optează pentru un frigider cu o capacitate mai mare.

Alege funcțiile potrivite

Cele mai importante funcții ale unui frigider sunt: tipul de răcire, dezghețare automată și funcția anti-bacteriană.

Modelele noi au tot felul de funcții și de dotări interesante precum: tehnologia no frost, neo frost sau cea de congelare rapidă. Multe dintre ele îți oferă posibilitatea să ai temperaturi diferite în interiorul frigiderului, au funcții pentru eliminarea mirosurilor neplăcute sau au un rezervor pentru apă rece sau pentru a face gheață.

Frigiderele cu aer circulant sunt utile deoarece creează o temperatură optimă și nu ești  nevoit să mai dezgheți frigiderul. În plus, poți avea o temperatură constantă pe fiecare zonă.

Sunt anumite modele care păstrează legumele și fructele proaspete mai mult timp. Poți alege un frigider Beko ce are o funcție care simulează ciclul natural de lumină solară în compartiment, pentru a produsele proaspete mai mult timp.

Dacă ești pasionat de tehnologie, alege modele care au afișaje electronice. Ele te ajută să reglezi temperatura și au multe alte funcții interesante.

Alege compartimentarea potrivită

Indiferent cât de mare este frigiderul, dacă nu este bine compartimentat, nu îți va fi de folos.

În funcție de preferințele alimentare, alege accesoriile potrivite pentru frigider. Cu ajutorul lor vei putea depozita cu ușurință alimentele. Dacă vei avea un frigider bine organizat, vei putea evita risipa alimentară.

Alege design-ul preferat

După ce ai găsit tehnologia potrivită, dimensiunea perfectă și funcțiile necesare pentru tine, te poți gândi și la design.

Ai foarte multe modele, culori și materiale disponibile, așa că, îți poți alege modelul potrivit bucătăriei tale.

Verifică clasa energetică

Atât pentru tine, cât și pentru natură, alege modele cu o clasă energetică care să ofere un consum mic de energie.

Verifică termenul de garanție

Frigiderul este cel mai folosit produs electrocasnic și de cele mai multe ori este o alegere pe termen lung. De aceea este important să alegi modele care îți oferă un termen de garanție mai mare.

Documentează-te și alege modelul în funcție de nevoile tale, de spațiu și de preferințe!

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *