Prima pagină » Bursa Barfelor » Cum a vrut să fie parlamentar și cum s-a dus totul de râpă
Cum a vrut să fie parlamentar și cum s-a dus totul de râpă

Cum a vrut să fie parlamentar și cum s-a dus totul de râpă

25 sept. 2024, 02:00,
în Bursa Barfelor

În continuarea rubricuței, babele vă mai povestesc câte ceva de prin pulitică. Penăliștii, din Târg, vorbesc pe la colțuri că Mișu, premarul, chiar voia să devină pulamentar ca să plece de la premăria din Târg. Cică, pe la București, nu s-ar fi vrut, pentru că penăliștii nu vor să aibă pulamentari cu probleme penale. Ăștia din Târg tot fac lobi ca să-l excludă pe Mișu din parted, dar mai este cale lungă. Unele voci spun că nu are rost să-l dea afară, să iese el singur după condamnări…

Comentarii
  • Apoi mai babetelor se pare ca ieconomia de piață încă funcționează !, întodeauna este vorba despre cerere și ofertă ! Și cum Mișu al nostru nu s-a ridicat la nivelul cererii că are ofertă mică , aia e !, mai stă o tură , mai calculează și poate vine cu o nouă ofertă ! , probleme penale au mulți prin toată Europa și unii chiar sunt bine mersi chiar dacă au și fost condamnați penal !
    Un exemplu elocvent este șefa băncii europene Cristine Lagarde !, o infractoare cu infracțiuni economice și delapidare care a și fost condamnată penal la pușcărie siii…….. nu a văzut pușcăria , ba chiar a fost pusă președintele băncii centrale europene ! , mai tare de atît ce se mai poate ? Să bîrfim un pic și de șefa UE Pfizer Ursula von der Leier ? Unde sau șobolanit în ceață și fără urmă și trecute la secret niște miliarde ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024