Prima pagină » Cultural » Cum a trecut Ernest Takacs peste problemele din căsnicie. Faimosul prezentator tv își ține familia departe de lumina reflectoarelor

Cum a trecut Ernest Takacs peste problemele din căsnicie. Faimosul prezentator tv își ține familia departe de lumina reflectoarelor

30 ian. 2023, 10:20,
în Cultural

Multă lume este dornică să afle cum a trecut Ernest Takacs peste problemele din căsnicie. Celebrul om de televiziune este extrem de discret când vine vorba de planul personal și vorbește de puține ori despre femeia care i-a cucerit inima cu mulți ani în urmă. Iaăt motivul surprinzător pentru care faimosul prezentator tv își ține familia departe de lumina reflectoarelor.

Cum a trecut Ernest Takacs peste problemele din căsnicie

Ernest Takacs este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați prezentatori și realizatori tv din România. Acesta are o carieră de succes și se bucură din plin de aprecierea publicului, dar și a colegilor de breaslă. Ernest Takacs a debutat în showbiz-ul autohton o dată cu participarea sa la emisiunea „ Big Brother.” Ulterior, a făcut furori cu alte show-uri de televiziune precum „Ochii din umbră”, „Trădați în dragoste”, „Pe banii părinților” și ,,În căutarea adevărului.”

Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Ernest Takacs este extrem de discret când vine vorba de viața privată. Acesta are o căsnicie frumoasă de mulți ani alături de soția sa, Adriana, și se bucură din plin de rolul de tată. Celebrul prezentator a mărturisit că a avut parte de multe momente grele în mariaj, dar nu s-a gândit niciodată la divorț.

,,De-a lungul timpului, mi-am dat seama că am trecut și prin bune, și prin rele, am experimentat și agonie, și extaz, suntem firi diferite și, inevitabil, din când în când apar neînțelegeri. Dar reconstruim. Relația noastră nu este ceva previzibil, rutinat, monoton. Suntem firi contradictorii, dar avem un scop comun: familia. Am râs, am plâns împreună. Și, ca în orice poveste de dragoste, încercările te pot uni sau, din contră, te pot îndepărta. Noi am reușit să ne construim o familie frumoasă împreună.”, a declarat faimosul om de televiziune.

În prezent, Ernest Takacs se bucură din plin de celebritate, iar pe plan personal se declară un bărbat împlinit alături de soție și copil. Altfel stau lucrurile când vine vorba de prezentatorul Andrei Ștefănescu. Acesta a ajuns la divorț de două ori, dar păstrează legătura cu a doua soție de dragul copilului lor. Un alt prezentator celebru care radiază de fericire de când este tată este Pavel Bartoș. Acesta are doar cuvinte de laudă când vine vorba de partenera lui de viață și reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie.

Cum a cunoscut-o prezentatorul pe soția sa

Ernest Takacs și soția lui, Adriana, trăiesc de mai bine de 20 de ani o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Aceștia evită să se afișeze la evenimentele mondene și preferă să își țină familia departe de lumina reflectoarelor. Prezentatorul a dezvăluit cum a cunoscut-o pe femeia care i-a cucerit inima și pe care a cerut-o foarte târziu de nevastă.

,,A urmat o frumoasă poveste de iubire, cu bune și cu rele, așa cum este, de fapt, și viața. Am crescut, dacă pot să zic așa, împreună sau, mai bine zis, ne-am maturizat împreună. (…) Oamenii au nevoie de timp să se cunoască și, mai important, au nevoie să treacă prin încercări, provocări, ca să-și dea seama cine e, de fapt, persoana care le stă alături. (…)

Cererea în sine a fost un gest spontan, venit într-un moment fără o însemnătate deosebită sau orchestrată după o lungă cugetare. După mult timp, trebuie să recunosc (n.r. și-a dat seama că ea este aleasa). Și e mai bine așa. Oamenii au nevoie de timp să se cunoască și, mai important, au nevoie să treacă prin încercări, provocări, ca să-și dea seama cine e, de fapt, persoana care le stă alături.”, a declarat celebrul prezentator.

Ernest Takacs are o carieră de succes în televiziune, însă este extrem de discret când vine vorba de viața privată. Faimosul moderator tv își ține familia departe de ochii curioșilor, dar recunoaște că este un soț și un tată devotat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *