Prima pagină » Cancan » Cum a transformat-o dieta pe Monica Anghel. Ce spune îndrăgita vedetă despre schimbările radicale din viața ei 

Cum a transformat-o dieta pe Monica Anghel. Ce spune îndrăgita vedetă despre schimbările radicale din viața ei 

02 nov. 2021, 11:25,
BZI.ro, în Cancan

Aparițiile spectaculoase din ultima vreme au arătat cum a transformat-o dieta pe Monica Anghel. A trecut prin momente dificile, s-a confruntat cu probleme de sănătate, iar publicul este dornic să afle ce spune îndrăgita vedetă despre schimbările radicale din viața ei. 

Cum arată Monica Anghel după ce a ținut dietă

Monica Anghel a demonstrat tuturor că te poți reinventa la orice vârstă.  Frumoasa cântăreață a luat o decizie radicală după ce a suferit o operație la coloană, decizie care i-a schimbat complet înfățișarea. Spre surprinderea colegilor de breaslă, dar și a fanilor, vedeta tv a hotărât să țină o dietă asociată care a ajutat-o să slăbească 30 de kilograme.

Monica Anghel a vorbit deschis despre dificultățile pe care le-a întâmpinat până să aibă talia mult dorită, dar și despre dieta care a dat rezultate spectaculoase:

„Am reușit să pierd 20 de kilograme în 5 luni prin regimul disociat. Practic, 3 zile mâncam carne, inclusiv mezeluri, organe și tocătură – fără orez. Următoarele trei zile erau dedicate legumelor și fructelor… și aici era permis orice în afară de orez, mazăre, fasole verde, cartofi, banane, semințe, fistic, pere, struguri și fructe confiate. Apoi urmau zilele de lactate, unde era permis orice, inclusiv smântână.”, a declarat vedeta.

De asemenea, îndrăgita cântăreață a recunoscut că a avut nevoie de ajutorul unui kinetoterapeut, dar și al unui psiholog pentru a-și îndeplini dorința, aceea de a slăbi:

„Am slăbit foarte sănătos, frumos şi asta datorită prietenei mele, Ionela Preda, cel mai bun fizioterapeut pe care îl are ţara asta. Al ei, dar şi datorită kinetoterapeutului, al psihologului, pentru că este foarte important să stăm bine cu echilibrul când ne apucăm să ne schimbăm viaţa, cât şi a unui nutriţionist”, spunea artista.

Mai mult decât atât, Monica Anghel a precizat că nu a dorit să își facă o operație de micșorare a stomacului, preferând să urmeze o dietă echilibrată:

„în ce mă privește, nu consider că e OK să-mi tai dintr-un organ sănătos doar ca să slăbesc, pentru că problema nu e stomacul, problema este că de multe ori mănânci din cauza stresului. Mâncarea asociată cu stresul e un fel de drog”, a declarat aceasta.

Schimbările radicale din viața îndrăgitei cântărețe

Monica Anghel s-a confruntat în ultimul timp cu mai multe probleme pe plan personal. Vedeta s-a îmbolnăvit de COVID, dar a reușit să învingă boala, fiind susținută și încurajată de oamenii dragi din viața ei. 

Un alt eveniment tragic a fost și moartea fostului soț, Andrei Carandino. După dureroasa pierdere, cântăreața a decis să își schimbe înfățișarea. Aceasta și-a surprins admiratorii și colegii de breaslă după ce s-a tuns zero și s-a vopsit. 

Mai mult decât atât, vedeta și-a schimbat și stilul vestimentar după ce a slăbit spectaculos. Toate aceste transformări radicale se pare că au ajutat-o pe artistă să depășească problemele din viața privată și să meargă mai departe. 

Monica Anghel se bucură în prezent de o carieră de succes la o frumoasă vârstă. Schimbările radicale din viața ei nu au făcut decât să demonstreze că este o femeie puternică și extrem de ambițioasă. A urmat o dietă care a ajutat-o să slăbească spectaculos, și-a făcut mai multe schimbări de look și a demonstrat tuturor că vârsta este doar un număr. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *