Prima pagină » Culinar » Diverse » Cum a topit Paula Seling 10 kilograme – Dieta Paula Seling pentru trup perfect
Cum a topit Paula Seling 10 kilograme - Dieta Paula Seling pentru trup perfect

Cum a topit Paula Seling 10 kilograme – Dieta Paula Seling pentru trup perfect

23 apr. 2018, 13:36,
în Culinar
a:3:{s:7:"site_id";i:2;s:6:"old_id";i:21838;s:8:"site_url";s:14:"culinar.bzi.ro";}

Cantareata Paula Seling dezvaluie care este secretul siluetei sale in cadrul emisiunii „Dincolo de aparente“ de la Antena Stars, unde vorbeste pe larg despre stilul ei de viata si despre familia ei.
Artista sustine ca a invatat de-a lungul vremii anumite reguli, asta pentru ca, spunea ea, mostenirea genetica nu a ajutat-o si are un metabolism tare lent. „Eu pot sa traiesc si cu nimic. Am zile in care nu mananc si nu patesc nimic. Pur si simplu traiesc cu aer“, spune Paula Seling. Cantareata a dezvaluit faptul ca nu mananca deloc carne, asta chiar daca uneori poate organismul ii cere proteina animala. „Neavand totusi o dieta omnivora cred ca am anumite carente, ceea ce nu e neaparat un lucru bun. Ne asumam decizia de a nu manca deloc carne, doar din cand in cand peste. A venit ca un fel de protest personal impotriva industriei carnurilor si a felului in care se trateaza animale de consum“, marturiseste Paula Seling.

preluat de pe adevarul

Iata cateva dintre exercitile pe care Paula le face de 3 sau 4 ori pe saptamana.

Totul pentru silueta

Primul exercitiu este pentru piept si se executa din culcat usor inclinat. Incalzirea se face cu greutati mici, apoi incep serii de 8-10 repetari cu greutatile potrivite. Pentru o femeie este foarte important acest exercitiu pentru mentinerea tonusului pectoralilor.

Paula exceleaza la antrenamentele pentru muschii pieptului, pentru ca ridica 40 de kilograme! Al doilea exercitiu este destinat partii inferioare a abdomenului. El se executa in ritm mai lent si se considera „bune” doar repetarile in care atinge cu genunchii palmele antrenorului. Exercitiul se face in 4-6 serii de cate 8-10 repetari. Pentru cresterea dificultatii se poate folosi o gantera prinsa intre labele picioarelor.  

Citeste si Dieta daneza. Slabesti pan la 20 kg – Exemplu de meniu pentru 13 zile

Pierde 2 kilograme in timpul unui concert

Ca sa reziste efortului unui concert live, Paula insista atat pe rezistenta fizica, cat si pe cea psihica. „Fara sa dansez sau sa ma agit prea tare, pierd 2 kilograme de apa in timpul unui concert. Daca nu as fi facut sport, probabil ca, dupa concert, nu as mai fi in stare de nimic.”

Apropo de muzica, tocmai a terminat albumul „Culeg vise”, care are un album geaman in limba engleza, „Believe”. Single-ul de promovare, „Ochii tai”, se poate auzi deja, iar pe 10 iunie este lansarea oficiala a acestor materiale.

O dieta cu rezultat garantat

Revenind la forma ei fizica, nu numai sportul e important, ci si dieta. Dimineata, Paula Seling consuma un iaurt mare cu o felie de paine („o prefer prajita”) sau 2 oua tari cu o felie de paine sau o omleta din 3 albusuri si un galbenus, gatita fara ulei.

La pranz, opteaza pentru legume la gratar sau orez sau mamaliga, gratar de pui sau de peste si o salata mare. Seara, meniul este compus din aceleasi alimente permise la pranz. In timpul zilei, ia si o gustare de fructe intre mese.

preluat de pe csid

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *