Prima pagină » Actualitate » Cum a surprins-o Călin Donca pe soția sa, de ziua ei: „Să o celebrăm cu multă bucurie!”

Cum a surprins-o Călin Donca pe soția sa, de ziua ei: „Să o celebrăm cu multă bucurie!”

23 ian. 2024, 08:47,
în Actualitate

A fost sărbătoare mare în familia lui Călin Donca. Orianda, soția omului de afaceri, a împlinit frumoasa vârstă de 36 de ani. Puțini sunt cei care știu cum a surprins-o Călin Donca pe soția sa, de ziua ei.

Cum a surprins-o Călin Donca pe soția sa, de ziua ei

De când a ieșit din închisoare, Călin Donca a devenit din ce în ce mai activ pe rețelele sociale. Acum, milionarul este plasat în arest la domiciliu, după ce, înainte de sărbători, oamenii legii au decis să îl elibereze din închisoare. Iată ce mesaj i-a transmis omul de afaceri soției sale, Orianda, cu ocazia zilei sale de naștere!

Omul de afaceri este extrem de activ pe rețelele sociale, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața lui de zi cu zi, mai ales după ce a fost eliberat din închisoare.

Calin si Orianda Donca

Mai mult decât atât, afaceristul a postat mai multe imagini de la petrecerea pe care el și copiii săi i-au pregătit-o Oriandei cu ocazia zilei de naștere. La împlinirea vârstei de 36 de ani, Orianda a primit un mesaj emoționant din partea soțului ei

„Azi @doncaorianda face 36 de ani! Să o celebrăm cu muuuultă bucurie”, a fost mesajul transmis de Călin Donca, pe pagina lui de Instagram.

În acesta an, Orianda și-a sărbătorit ziua de naștere acasă, în familie, alături de cei dragi. Momentele pe care le-a trăit au fost de-a dreptul unice, după cum chiar ea a precizat.

Calin si Orianda Donca

Călin Donca: „Îmi iau soția de mână și ne apucăm de vândut“

La finele anului trecut, Călin Donca a transmis un mesaj inedit pentru Orianda. Omul de afaceri a dorit să își arate recunoștința față de mama copiilor săi. Iată ce spunea milionarul despre partenera lui de viață.

Afaceristul a publicat un videoclip pe rețelele sociale, în care vorbește despre Orianda, soția lui. Călin a subliniat cât este de important pentru el sprijinul partenerei sale de viață.

Calin si Orianda Donca

În clipul respectiv, Călin Donca a precizat că, în cazul în care va pierde tot, împreună cu mama copiilor săi va reuși să se ridice din nou. După cum spune chiar milionarul brașovean, ambii sunt buni vânzători, însă soția lui a fost cel mai bun vânzător din compania lui înainte de a se căsători cu ea.

„Dacă eu azi pic la zero cu toate afacerile pe care le am, îmi iau soția de mână, ies pe stradă și vindem ceva. Nu știu ce, dar ne apucăm de vândut, pentru că amândoi suntem foarte buni vânzători și ea chiar dacă arată mai bine decât mine a fost cel mai bun vânzător din compania mea înainte să ne căsătorim.

Acum poate spuneți că am luat-o pe interes. Însă am zis că lângă mine trebuie să fie un om pe care să mă bazez. Iar eu soția mi-am întâlnit la un seminar de genul acesta, nu în club. Că unii în club le căutați. Eu am căutat-o într-un mediu în care s-a dezvoltat și am considerat că poate să-mi fie sprijin”, spune Donca, în filmarea postată pe Instagram.

Acum, Călin Donca a surprins-o cu un mesaj pe soția sa, de ziua ei.

Calin si Orianda Donca

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`