Prima pagină » Cancan » Cum a slăbit Oana Radu: dieta recomandată de cântăreață

Cum a slăbit Oana Radu: dieta recomandată de cântăreață

03 mart. 2022, 16:25,
în Cancan

Oana Radu a slăbit printr-o dietă echilibrată și sport, deși mereu a fost acuzată de către urmăritori că și-ar fi făcut operație la stomac. Aceasta a slăbit cu ajutorul soțului ei și a împărtășit o parte din secretele sale persoanelor interesate. De curând, cântăreața a fost plecată în Ucraina pentru un concert și a fost nevoită să treacă granița pe jos, din cauza evenimentelor recente.

Cântăreața a fost afectată profund din cauza greutății sale. Ceea ce a determinat-o pe artistă să slăbească a fost comentariul unui bărbat. În cele din urmă Oana Radu a reușit să ajungă la greutatea dorită, fiind încrezătoare și afișându-se în costum de baie pe rețelele de socializare. De asemenea, copilăria vedetei nu a fost una fericită, tatăl acesteia părăsind-o la naștere. Oana a simțit lipsa acestuia și i-a afectat stima și încrederea în sine.

Oana Radu a slăbit 50 kg! Secretele dietei sale

Celebra cântăreață s-a confruntat cu kilogramele în plus ani de zile, însă în anul 2014 aceasta a ajuns la 57 kg de la 121 kg. Ulterior Oana Radu s-a îngrășat din nou ajungând să cântărească 104 kg. La momentul respectiv, l-a cunoscut pe actualul său soț Cătălin care a ajutat-o să slăbească din nou. Partenerul de viață al cântăreței este antrenor personal și nutriționist. Aceasta a reușit să slăbească datorită unei diete inventate chiar de Cătălin Dobrescu, slăbind 30 kg în 50 zile. 

Vedeta a fost acuzată în nenumărate rânduri că și-ar fi operat stomacul, însă aceasta a declarat că a slăbit printr-o dietă sănătoasă și sport. Oana le-a recomandat urmăritorilor cinci reguli de urmat pentru a slăbi. Cântăreața și-a sfătuit urmăritorii care doresc să slăbească să își schimbe alimentația, să renunțe la zahăr, prăjeli, grăsimi și de asemenea la făinoase. De reținut este faptul că persoanele nu trebuie să mănânce după ora 18:00 și să nu introducă în dietă ziua de cheat day. Ziua respectivă trebuie introdusă după ce persoana a ajuns la kilogramele dorite. Un alt amănunt de care trebuie să țină cont urmăritorii este să nu asocieze carbohidrații cu proteinele și să facă sport pentru a se tonifia.

Pe site-ul cântăreței, „Slăbește cu Oana”, urmăritorii pot găsi mai multe planuri de diete pe care vedeta le oferă contra cost.

Oana Radu a trebuit să treacă granița din Ucraina pe jos

Chiar înainte de începerea războiului, cântăreața a fost să cânte în Ucraina. La întoarcerea în România, Oana Radu a fost nevoită să treacă granița pe jos împreună cu soțul ei. Cei doi au trecut podul de la Sighet Marmației pe jos cu bagajele după ei. Din fericire, cântăreața nu a pățit nimic, ajungând în România teafără. Artista a postat pe contul său de Tiktok două filmulețe, marcând acest eveniment. Din filmulețe se poate observa cum Cătălin merge în fața acesteia, cărând bagajele, urmat de cântăreața.  Oana a mai declarat în presă că din cauza soțului este nevoită să mănânce uneori pe ascuns, certurile lor pornind de la subiectul mâncării.

„Practic, el vede cântarul. El gătește la noi în casă, vrea să controleze lucrurile pentru binele meu.”, a declarat Oana Radu.

Cu ajutorul lui Cătălin Dobrescu, Oana Radu a reușit să slăbească din nou, revenind la silueta mult visată. Acesta o ajută de asemenea să se mențină în formă, ocupându-se de alimentația cântăreței.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`