Corina Dănilă se bucura in prezent de o silueta de invidiat gratie unei diete echilibrate.
Daca in urma cu cativa ani ajunsese la 77 kg, acum vedeta are putin peste 50 de kilograme si sustine ca se simte foarte bine. Totul a inceput acum trei ani cand, din cauza greutatii, incepuse să aibă mari probleme cu spatele. „Totul a culminat într-o dimineaţă de 13 martie 2017, când nu m-am mai putut da jos din pat de dureri. Am realizat că trebuie să iau neapărat măsuri. Aşa am ajuns pe mâinile Ionelei Preda, care m-a ajutat mult pe partea de fizioterapie şi kinetoterapie. Am făcut exerciţii specifice pentru coloană şi corectarea posturii, precum şi terapie cu energie termică. În paralel, sub îndrumarea unui nutriţionist, mi-am schimbat stilul alimentar”, povesteste Corina Dănilă.
Vedeta sustine ca a renunţat complet la zahăr, la pâine, la prăjeli, covrigei, produse de patiserie, chiar şi la orez şi la cartofi. „Îmi plăceau mult cartofii prăjiţi. Acum, adio şi un praz verde. Îmi mai fac câteodată o focaccia din făină de migdale cu mozzarela light, o porţionez şi mănânc din ea două zile. Iar când simt neapărat nevoia de dulce, îmi iau o ciocolăţică mică pentru diabetici, că e îndulcită cu stevie, nu cu zahăr. O mănânc pe post de gustare, cu o portocală. Asta se întâmplă până în orele 15.00-16.00. De alt-el, fructele le pot mânca doar până în ora 16.00 şi nu orice fructe. Le evit pe cele bogate în fructoză (bananele, strugurii), am voie doar mere, ananas, cireşe, căpşune, fructe de pădure. Dar nu îmi e greu să mă abţin. Odată ce vezi rezultate, vezi că te simţi bine, ai alt tonus, o altă stare, nu mai poţi să te întorci la stilul de viaţă haotic dinainte”, povesteste vedeta tv.