Prima pagină » Sport » Cum a revenit Ianis Hagi în grațiile lui Steven Gerrard. Detalii de la Glasgow: „Are o viziune briliantă”
Cum a revenit Ianis Hagi în grațiile lui Steven Gerrard. Detalii de la Glasgow:

Cum a revenit Ianis Hagi în grațiile lui Steven Gerrard. Detalii de la Glasgow: „Are o viziune briliantă”

30 dec. 2020, 02:00,
în Sport

Ianis Hagi (22 de ani) a trecut peste perioada dificilă în care Steven Gerrard l-a ținut mai mult bancă, fiind decisiv pentru Rangers în ultimele partide din campionat.
Pentru a afla mai multe detalii legate de forma lui Ianis Hagi, Digi Sport a stat de vorbă cu unul dintre editorii publicației Ibrox Noise, Danny Grant. Lansat în 2011, Ibrox Noise este unul dintre cele mai populare site-uri accesate de fanii lui Rangers pentru știri și analize legate de club.
Danny Grant a vorbit despre schimbarea tactică făcută de Steven Gerrard și revenirea lui Ianis Hagi în prim-plan:

„Când Ianis a semnat cu Rangers, am știut că am pus mâna pe un internațional român, fiul unei legende, iar primele sale jocuri pe Ibrox au fost de-a dreptul impresionante. În acest sezon, el a fost pus în dificultate de ritmul de joc al campionatului scoțian, a arătat că trebuie să mai lucreze la condiția fizică. Are o viziune briliantă, gândește repede și se descurcă excelent pe spațiile restrânse. De asemenea, Ianis Hagi nu are o problemă să pună umărul în apărare, poate încasa lejer loviturile specifice campionatului, nu-l deranjează. Steven Gerrard a schimbat puțin sistemul în ultimele meciuri și a ales să joace cu Kemar Roofe pe post de vârf, astfel că Hagi a primit mai multe șanse. Rezultatul s-a văzut pe teren, devine din ce în ce mai încrezător în forțele sale. A părut neliniștit pentru o perioadă, însă cu siguranță există o tonă de potențial în dreptul lui Ianis Hagi”, a spus Danny Grant.

Cifrele lui Ianis Hagi din campionatul Scoției, în prima parte a sezonului 2020/2021

Meciuri jucate: 17 din 20 (10 ca titular)
Goluri marcate: 3
Pase decisive: 7 (locul 2 în Scoția, după colegul James Tavernier, care are 8)
Acuratețea paselor: 81%
Procentajul driblingurilor reușite: 52%

În Europa League, Ianis Hagi și-a trecut în cont un gol, în ultima etapă, cu Lech Poznan. Rangers este lider detașat în Scoția, cu 56 de puncte, la 16 lungimi de rivala Celtic. Ocupanta locului 2 are însă și trei restanțe de disputat. În runda următoare, Rangers joacă pe terenul lui St. Mirren, miercuri, de la ora 17:00. Celtic va primi vizita celor de la Dundee Utd.

Steven Gerrard, cuvinte de laudă la adresa lui Ianis Hagi

Ianis Hagi a adus victoria pentru echipa sa, Rangers, în ultima partidă de campionat cu Hibernian, scor 1-0.

„Ianis a primit șansa de a reveni în echipă și a profitat de ea. Sunt, din nou, foarte mulțumit de prestația sa, așa cum am fost și etapa trecută. Este într-un moment bun. E încă tânăr și se dezvoltă. L-am putea vedea obosind în ultimele etape. A fost un meci greu. Știam că va fi o provocare. Hibernian s-a organizat foarte bine. Este o victorie importantă. Am învins o echipă bună. Jucătorii ar trebuie să fie mândri pentru această victorie”, au fost cuvintele lui Steven Gerrard, după partida cu Hibernian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *