Prima pagină » Razboi în Ucraina » Cum a reuşit fosta soţie a lui Vladimir Putin să evite sancţiunile impuse de Occident. Liudmila se bucura de o avere impresionantă

Cum a reuşit fosta soţie a lui Vladimir Putin să evite sancţiunile impuse de Occident. Liudmila se bucura de o avere impresionantă

12 aug. 2022, 17:45,
BZI.ro, în Razboi în Ucraina

Fosta soție a lui Vladimir Putin deţine o avere impresionantă şi nu este deloc afectată de sancţiunile impuse de Occident apropiaţilor presedintelui rus.

Ajunsă la vârsta de 64 de ani, Liudmila este căsătorită acum cu un bărbat mai tânăr ca ea cu 20 de ani. Fosta soţie a lui Putin şi-a refăcut viaţa cu Arthur Oceretnii în 2015, la doi ani de la divorțul de președintele rus.

fosta sotie a lui Putin, Liudmila si Arthur Oceretnii

Fosta soţie a lui Putin şi-a refăcut viaţa cu Arthur Oceretnii

Averea fostei soţii a lui Vladimir Putin nu este afectată de sancţiuni

Deşi toţi apropiaţii lui Vladimir Putin au fost într-un fel sau altul afectaţi de sancţiunile impuse în urma războiului din Ucraina, fosta soţie a preşedintelui rus, Liudmila, se bucura de o viaţă liniştită. În întărirea acestei afirmaţii, Ziarul Bild a publicat recent o fotografie în care femeia și actualul ei soț se țin de mână.

Publicația germană a prezentat de altfel şi detalii din viața cuplului, pe baza dezvăluirilor făcute de o activistă din Rusia, apropiată a disidentului Aleksei Navalnîi.

Se pare că cei doi se bucură de numeroase călătorii exotice și dispun de mai multe proprietăți de lux: două apartamente în Marbella, estimate la 2,2 milioane de euro, un apartament în Davos, de 3,7 milioane de euro, dar și o vilă luxoasă în Anglet, pe coasta atlantică franceză, care dispune și de un parc de 5000 de metri pătrați.

Prin intermediul tânărului ei soț, fosta soţie a lui Vladimir Putin a reușit să se sustragă sancțiunilor Occidentului. Mai precis, Liudmila și-a trecut toate proprietățile pe numele lui Arthur, și astfel, în contextul conflictului din Ucraina, doar Marea Britanie a reușit să o sancționeze pe fosta soție a președintelui rus.

colaj Vladimir Putin si Liumila

Cei doi se bucură de numeroase călătorii exotice și dispun de mai multe proprietăți de lux

Sancţiuni SUA asupra presupusei iubite a lui Putin, Alina Kabaeva

Pe de altă parte, Statele Unite ale Americii au lansat o nouă serie de sancţiuni împotriva Rusiei, ce o vizează exclusiv pe Alina Kabaeva, presupusa iubită a preşedintelui Vladimir Putin. Fosta gimnastă olimpică pe care Trezoreria americană a descris-o ca având legături strânse cu numeroase companii ruse, este ţinta celui mai recent răspuns al Washingtonului la războiul din Ucraina.

De asemenea, Trezoreria americană a declarat că Alina Kabaeva se afla la conducerea Naţional Media Group. Acesta este un grup de organizaţii media pro-Kremlin. Cu toate acestea, preşedintele rus Vladimir Putin nu a recunoscut vreodată că ar exista o legătură romantică între el și Alina Kabaeva.

Alături de presusupusa iubită a președintelui Putin, Alina Kabaeva, Trezoreria americană a mai precizat că ultimă rundă de sancțiuni asupra Rusiei din partea Statelor Unite ale Americiii vizează, de asemenea, Publichnoe Aktsionernoe Obschestvo Magnitogorskiy Metallurgicheskiy Kombinat (MMK), unul dintre cei mai mari producători de oțel din lume, precum și pe proprietarul majoritar și președintele consiliului de administrație, Viktor Rashnikov. Această decizie a fost luată deoarece MMK este unul dintre cei mai mari contribuabili din Rusia și reprezintă o sursă substanțială de venituri pentru guvernul rus.

De la declanșarea războiului din Ucraina, Vladimir Putin este mereu ținta sancțiunilor sau atacurilor media. De curând, acesta a fost descris de un fost oficial rus, că nu ar fi heterosexual. Ba mai mult, acesta a argumentat cu faptul că mulți bănuiau că preşedintele rus ar fi întreținut relații sexuale cu Dmitri Medvedev.

Cu toate acestea, fosta soție a lui Vladimir Putin nu este afectată de consecințele și sancțiunile ce au urmat din cauza războiului din Ucraina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *