Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum a reușit Andra să slăbească. Artista și-a reintrat în formă: ,,Mă simt minunat!”

Cum a reușit Andra să slăbească. Artista și-a reintrat în formă: ,,Mă simt minunat!”

18 iun. 2022, 14:40,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Andra este într-o formă de zile mari! Artista a slăbit destul de mult și se simte foarte bine. În timpul pandemiei, din cauza faptului că a stat mai mult în casă și a gătit mult, artista a acumulat câteva kilograme. Din acest motiv, în acea perioadă, s-a tot vehiculat în presă că Andra ar fi însărcinată. Iată ce spune acum artista, când a reușit să scape de kilogramele nedorite.

Cum se menține Andra, după ce a slăbit

Într-un interviu, Andra a mărturisit că nu a slăbit spectaculos, dar își reintră treptat în formă, mai ales că o ajută orele în care dansează pe scenă. Artista este foarte activă în viața de zi cu zi, are o carieră muzicală de excepție, dar peste toate este mamă de doi. Andra a declarat că trăim vremuri în care femeile nu mai sunt reduse doar la vârsta și dimensiunile lor, iar asta este o bucurie pentru că este absolut normal să nu fie toate la fel.

Mă ajută faptul că dansez ore întregi pe scenă, cred că ard mii de calorii în concerte! Nu aș zice că am slăbit spectaculos, însă îmi reintru treptat în formă, cu siguranță. Eu mă simt minunat, a spus Andra.

Andra este de părere că femeile trebuie apreciate pentru calitățile lor și nu pentru dimensiuni, pentru că nu sunt obiecte decorative. Artista crede că este important să ne înconjurăm de oameni care nu văd doar ambalajul.

Avem sau nu 1,80 m înălțime, 90-60-90, părul lung sau nu-știu-cum, nu e atât de important, nu suntem obiecte decorative, a mai spus Andra.

Andra a lansat o piesă nou! Cum sună Bine, Bine

În urmă cu două zile, Andra a lansat cel mai nou single. Se numește Bine, Bine și a adunat deja pe Youtube, aproximativ 470.000 de vizualizări. Fanii sunt foarte încântați de noua piesă a Andrei care promite să fie hit-ul verii.

Andra a declarat că această nouă piesă a ei este un mesaj optimist, despre iubirea ca un puzzle în care toate se potrivesc perfect, un videoclip plin de culoare, cu aer de vacanță. Artista a dedicat melodia Bine, Bine, tuturor celor care știu să se bucure de viață și trăiesc vara cu intensitate maximă.

Piesa a fost scrisă și compusă de Giuliana Damian, Vlad Flueraru, Horace și Șerban Cazan, iar clipul, regizat de NGM Creative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *