Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum a reușit Adela Popescu să-și falimenteze părinții. Chiar ea a recunoscut în direct

Cum a reușit Adela Popescu să-și falimenteze părinții. Chiar ea a recunoscut în direct

09 iul. 2022, 19:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Adela Popescu și-a construit, de-a lungul timpului, o carieră de succes în actorie și televiziune, însă puțini știu că pe vremea când era doar o adolescentă își ajuta părinții cu afacerea familiei. Prezentatoarea TV a povestit recent, în cadrul emisiunii pe care o moderează, cum a reușit să falimenteze magazinul deținut de mama și tatăl său.

Adela Popescu: ,,Am dat faliment în aproximativ șase luni”

Adela Popescu era doar un copil pe vremea când mama și tatăl său au decis să deschidă un magazin pentru a face câțiva bănuți în plus.

Cei doi au reușit să pună la punct toate detaliile și chiar să facă vânzare bună în primele luni, până la un moment dat.

Prezentatoarea TV a povestit că afacerea a intrat în faliment după jumătate de an, iar unul dintre motive a avut legătură cu faptul că era lăsată la vânzare în cea mai mare parte a timpului:

„Am dat faliment în aproximativ șase luni. Dar să vă spun ce făceam, că de atunci am eu probleme cu calciul, toate băuturile acelea negre carbogazoase, le beam împreună cu prietena mea, Claudia.

Ca să nu mă bată îi dădeam și ei. Cred că avem vreo 12 ani, deja vindeam acolo. Și erau bomboanele alea, acum nu știu dacă mai există…Luam tubul, mâncam bomboanele și îl vindeam jumate.”, a povestit Adela Popescu.

,,După am făcut discotecă”

Chiar dacă magazinul a intrat în faliment, părinții Adelei Popescu  nu și-au pierdut speranța.

Actrița a povestit că nu a mai durat mult, iar cei doi au deschis o discotecă:

„La un moment, chiar nu mai aveam nimic. Eu mâncam dulciurile, beam și sucurile. Când a luat Bogdan la facultate, s-au dus și lăzile de bere și așa mai departe.

Eu vindeam la bar. Mai jucam table cu oamenii. Avem un singur sortiment de băuturi, dar era aranjat frumos, pus în vitrină. Am intrat în faliment și asta a fost. După am făcut discotecă.”, a mai spus Adela Popescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *