Prima pagină » Actualitate » Cum a reacționat un vlogger străin după ce a gustat faimoșii mici de la Obor: „ Combinația e perfectă!”
Cum a reacționat un vlogger străin după ce a gustat faimoșii mici de la Obor: „ Combinația e perfectă!”

Cum a reacționat un vlogger străin după ce a gustat faimoșii mici de la Obor: „ Combinația e perfectă!”

04 oct. 2024, 11:37,
Cristian ZAVASTIN în Actualitate

Un influencer din Serbia a stârnit valuri de reacții pe TikTok după ce a postat un videoclip despre vizita lui În București. Postarea a devenit virală, strângând peste un milion de vizualizări și mii de comentarii de la românii entuziasmați. Fanii au apreciat modul cum a reacționat un vlogger străin după ce a gustat faimoșii mici de la Obor.

Cum a reacționat un vlogger străin după ce a gustat faimoșii mici de la Obor

Un cunoscut vlogger și influencer sârb, care postează pe TikTok sub numele de „balkandad”, a făcut furori pe internet după ce a gustat micii românești din Piața Obor, București.

Videoclipul său, în care își împărtășește „experiența românească”, a atras rapid atenția internauților, adunând peste 1 milion de vizualizări, 160.000 de aprecieri și 2000 de comentarii, potrivit Cancan.

Tânărul, care are peste 2 milioane de urmăritori pe platformă, a dorit o experiență autentică și a ales să încerce micii direct din faimoasa piață din capitală.

Iată cum a reacționat influencerul după ce a savurat primii doi mici.

„Carnea e foarte bună și grasă. E foarte afumată de la cărbuni. Combinația cu muștar… perfectă. Îmi plac atât de mult încât mi-am mai luat încă trei. Asta e cu adevărat o experiență românească. Acum știți, dacă mergeți în România, trebuie să încercați micii românești”, a spus influencerul în videoclipul postat pe TikTok.

Micii, apreciați la unison de turiștii străini

Reacțiile nu au întârziat să apară, mulți români fiind impresionați de felul în care influencerul a promovat mâncarea tradițională românească.

„Cine l-a dus la Obor?! Mare om, mare caracter! Și uite așa frații noștri ne promovează.” / „Minunat omule! Sper că îți place în țara noastră! România te iubește balkandad.” / „Acest om ar trebui plătit de guvernul nostru pentru reclama pe care ne-o face!”, au fost doar câteva dintre comentariile la postarea vlogger-ului sârb.

Recent, youtuber-ul german Thomas Wiede a venit în calitate de turist la București și a rămas uimit de frumuseţile capitalei noastre. Thomas obișnuiește să posteze adesea despre călătoriile sale pe canalul lui de Youtube, unde a strâns peste 11.000 de abonaţi. Bărbatul a vizitat timp de un weekend Bucureştiul, iar impresiile lui la final au fost neaşteptate. Videoclipul are peste zeci de mii de vizualizări şi reacţii pozitive din partea românilor.

Tânărul a ajuns să exploreze cafenenele și clădirile vechi din oraș. Nu a putut trece cu vederea Piața Obor, renumită peste hotare pentru celebrii mici cu muștar.

„Am avut plăcuta surpriză să descopăr în București multe cafenele bune. Mi-au plăcut mult și restaurantele cochete din mai multe clădiri vechi ale capitalei României. Am stat 45 de minute la o coadă de sute de persoane ca să gust faimoșii mici din Obor. Nu îmi vine să cred ce populari sunt. Însă a meritat coada, micii sunt delicioși, iar berea e mai ieftină ca în Germania”, a mai spus turistul german.

Acum, fanii au apreciat modul cum a reacționat un vlogger străin după ce a gustat faimoșii mici de la Obor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
04 octombrie 2024
04 octombrie 2024