Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum a reacționat Randi după ce a aflat că Emil Rengle este îndrăgostit de el

Cum a reacționat Randi după ce a aflat că Emil Rengle este îndrăgostit de el

23 feb. 2023, 21:19,
în Cancan ultimă oră

Emil Rengle a declarat că este îndrăgostit de Randi, încă din copilărie. A făcut public acest lucru fără a avea vreo reținere, astfel că recent, mărturisirile sale au ajuns și la urechile artistului. Cum a reacționat acesta

Cum a reacționat Randi după ce a aflat că Emil Rengle este îndrăgostit de el. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că zilele trecute, celebrul dansator a declarat că este îndrăgostit de îndrăgitul artist încă din copilărie. A făcut public acest lucru fără a avea vreo reținere, astfel că recent, mărturisirile sale au ajuns și la urechile lui Randi. Bineînțeles, cântărețul nu a putut lăsa lucrurile așa, astfel că a avut o primă reacție pentru a lămuri situația. Iată cele mai recente declarații privind acest subiect!

Cum a reacționat Randi după ce a aflat că Emil Rengle este îndrăgostit de el

Emil Rengle a stârnit o serie de controverse în urmă cu mai mulți ani, când a recunoscut că este bisexual. A explicat pe atunci că a avut mai multe relații cu bărbați, iar recent a dezvăluit în exclusivitate pentru VIVA! că își dorește să își întemeieze o familie și să devină tată până la vârsta de 35 de ani. Se gândește să ceară în căsătorie sau chiar să fie cerut, iar apoi să se așeze la casa lui cu persoana iubită.

Totuși, cele mai noi declarații ale sale îl au drept protagonist pe Randi. Dansatorul a fost la jocul sosurilor iuți în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, unde a recunoscut că este îndrăgostit de Randi. Mai mult decât atât, a explicat că nu este o pasiune recentă, ci una pe care o poartă cu el încă din copilărie. Auzind aceste lucruri, cânărețul nu a putut să nu își spună părere, mai ales că este vorba despre el la mijloc.

Cum a reacționat Randi după ce a aflat că Emil Rengle este îndrăgostit de el

Randi a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, tot acolo unde Emil Rengle a recunoscut că este îndrăgostit de îndrăgitul cântăreț. Artistul a făcut primele declarații și a explicat că nu este deloc deranjat și nici stânjenit de ceea ce a spus dansatorul despre el. Mai mult decât atât, a precizat că toată lumea trebuie să iubească și să fie îndrăgostit în viață de cineva, indiferent de cine sau de ce.

„Și eu fiind asumat, zic că nu mai am probleme cu sexualitatea mea. N-ar fi fost o problemă să fie aici, dar lumea interpretează foarte mult (…) și fiecare e liber să iubească, să se îndrăgostească de orice, și de un zid, și de o furculiță. Iubiți, oameni buni! (…) Nu, deloc. Ești stânjenit când nu ești sigur pe sexualitatea ta și o dai din stânga în dreapta. Dar eu…frate, sunt cu femeile”, a declarat artistul în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Emil Rengle a colaborat cu Randi în trecut

Ei bine, mai mult decât atât, Randi și-a adus aminte de faptul că a colaborat în trecut cu Emil Rengle. Ce-i drept, și dansatorul a afirmat atunci când a făcut declarațiile că a stat de mai multe ori față în față cu artistul, însă că nu a avut curajul de a sta prea mult de vorbă cu el. Randi și-a adus aminte de cât de bine dansa, dar și cât d flexibil era. Totuși, dragostea și atracția lui se îndreaptă către sexul feminin și nu cel masculin.

„Mai exagerăm uneori, cred. Da, da! Nu mă îndoiesc de sinceritatea lui sau poate mă îndoiesc în mintea mea. Sau poate el a uitat. Emile, tu ai fost în clipul Rock the world’! Ai dansat pe niște cuburi. Îți puneai picioarele pe ceafă, erai tare flexibil. El încă nu venise în București, era din Oradea, Baia Mare, nu știu. Se pare că a uitat”, a adăugat Randi la Pro TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *