Prima pagină » Cancan » Cum a reacționat o turistă din Anglia care a vizitat pentru prima oară România! „N-ai ce să vezi acolo. Ar trebui să…”

Cum a reacționat o turistă din Anglia care a vizitat pentru prima oară România! „N-ai ce să vezi acolo. Ar trebui să…”

05 sept. 2024, 10:15,
în Cancan

O turistă din Anglia care a vizitat pentru prima oară România a rămas impresionată. În ciuda avertismentelor primite, o tânără din Anglia a ales să descopere România.

Entuziasmată de experiență, aceasta și-a împărtășit aventurile pe rețelele sociale, mărturisind că țara noastră a depășit cu mult așteptările sale.

Cum a reacționat o turistă din Anglia care a vizitat pentru prima oară România

Deși mulți i-au spus să nu vină, Katie a ales să descopere România. A călătorit prin țară și a fost atât de încântată, încât a povestit totul pe TikTok, arătându-le urmăritorilor ei cât de frumoasă este România.

Transilvania a fost punctul culminant al călătoriei ei. Katie a făcut un adevărat apel la toți cei care o urmăresc, îndemnându-i să descopere România.

„Cel mai magic loc. O excursie în Transilvania. România ar trebui să fie pe lista ta de călătorii. Ce loc frumos”, este mesajul atașat de tânără la postarea făcută.

Înainte să vină în România, Katie a fost avertizată de prieteni și cunoștințe că nu va găsi nimic interesant aici. Cu toate acestea, ea a ales să ignore aceste păreri și a fost plăcut surprinsă de ceea ce a descoperit.

„Toată lumea mi-a spus >. S-a dovedit a fi cel mai magic loc”, a mai spus tânăra în mediul online.

Ce face un chinez care gustă salată de vinete

Un chinez stabilit în România a gustat pentru prima oară salată de vinete, iar reacția sa a fost una de-a dreptul adorabilă. Românii l-au apreciat pentru naturalețea sa și i-au sugerat mai multe preparate tradiționale pe care ar trebui să le încerce.

Bărbatul stabilit cu soția sa la noi în țară a încercat celebra salată de vinete, iar momentul a fost filmat și publicar pe internet. În imagini, acesta privește încântat spre pâinea cu vinete, iar apoi gustă, fiind șocat de cât de bun este preparatul, apoi continuă să mănânce cu poftă: „Delicios, uimitor. Foarte bun”, a spus el.

Videoclipul a devenit viral, iar românii s-au arătat extrem de încântați să vadă că un chinez apreciază rețetele locale. Aceștia au și răspuns chemării soției sale, care a cerut sugestii despre ce ar putea să-i mai gătească soțului ei.

„Să-i faci și sarmale, fată”, „Cu franzelă sau baghetă, nu cu pâine din aia dulce”, „Ce față a făcut”, „Wow! Cu ce poftă mușcă!”, „Nu, că mor ce reacție are!”, „Ce simpatic este”, sunt doar câteva dintre comentarii.

La fel de impresionată a fost și o turistă din Anglia care a vizitat pentru prima oară România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`